Sådan oprettes en rulleliste på en webside

February 22

Oprettelse af en drop down menu er en enkel måde at få flere valgmuligheder på din side. Det er også ret enkelt at programmere og kan gøres med en par nye tags, <select> og <option>.

Instruktioner

Sådan oprettes en rulleliste på en webside

1 Åbn din webside i en teksteditor og beslutte, hvor du ønsker at rullemenuen til at gå.

2 Indtast koden <FORM> og indtaste et navn til formularen som dette, <FORM NAME = DDMENU>.

3 Indtast drop down tag <select> under formularen tag, derefter give det et navn, værdi som denne, <select name = "drop-down-eksempel">.

4 Tilføj de værdier, som vil vises i rullelisten eller de "muligheder" ved hjælp af <option> tag, som dette: <option value = "først"> Første valg </ option> <option value = "anden"> Andet valg </ option> <option value = "tredje"> tredje valg </ option>.

5 Afslut rullelisten ved at skrive i </ select> tag, og udfyld formularen med </ FORM> tag.

6 Tilføj poster som er nødvendige for at dit drop down menu. Derefter tilsættes eventuelle handlinger, du ønsker i menuen til at udføre ved hjælp af din valgte metode.

TIPS

  • Drop nedture kan være en del af en formular, eller hvis valgt kan udføre bestemte handlinger som at tegne oplysninger fra en database eller et regneark, og vise det på en webside. Disse defineres ved at tilføje tags til listen, og nogle gange bruger Java-kode og database plug ins, der skal installeres på din webserver.

relaterede artikler