Kan du gå på Instagram på en iPad Mini?

June 7

Kan du gå på Instagram på en iPad Mini?


Fra juli 2013 har Instagram ikke udgivet en iOS-app optimeret til brug på iPad eller iPad mini. IPhone app kan bruges på disse større enheder, selvom program interface ikke elegant passer iPad mini interface. Alternativt kan du bruge Instagram hjemmeside for at få adgang til nogle af tjenestens funktioner eller skifte til en tredjeparts app adgang Instagram på din iPad mini i stedet.

Instagram iOS-app

Den officielle Instagram app til iOS-enheder er gratis at downloade og bruge (se Resources), og det er kompatibelt med alle enheder, der kører iOS 5.0 eller nyere. Den app giver dig mulighed for at gennemse feed af brugere, du følger og post billeder og videoer af dine egne, komplet med filtre, mennesker og sted tags, du vil knytte til dem. indstillinger Forskellige konto kan styres fra den app så godt, herunder de oplysninger, der vises på din profil og de mennesker, du i øjeblikket følgende.

Løb Instagram på en iPad mini

Søg efter "Instagram" gennem App Store app på en iPad mini. Du bliver nødt til at skifte til "iPhone Apps" fanen på resultatsiden for at se Instagram post. Den officielle Instagram app lister "Burbn, Inc." som dets udvikler. Når app er hentet og installeret, kan du logge ind med dine kontooplysninger til at bruge Instagram. Som med alle apps udelukkende udviklet til iPhone, men kører på en iPad, har du mulighed for at køre Instagram på sin oprindelige størrelse eller to gange den oprindelige størrelse (tryk på knappen "2x" at gøre dette). Du kan gennemse billeder fra dine venner, tilføje sympatier og kommentarer, uploade billeder af din egen og administrere din profil inde fra Instagram app.

Instagram på nettet

Visse Instagram funktioner, samt en profilside vise nogle af dine billeder, kan tilgås via Instagram hjemmeside på iPad mini browser. Start Safari app (eller en anden browser app efter eget valg), hoved til Instagram hjemmeside og logge ind med din konto legitimationsoplysninger (se Resources.) Fra det websted, du kan se billeder fra din strøm samt dine venners streams, tilføje sympatier og kommentarer og redigere dele af din profil. Som det er tilfældet ved adgang til Instagram webstedet via en desktop browser, kan du ikke uploade nye billeder via online interface.

Instagram til iPad

Instagram har ingen meddelelser om den fremtidige frigivelse af en iPad-optimeret app til tjenesten. Som Instagram tilbyder en API (Application Programming Interface), hvorigennem andre apps kan oprette forbindelse til tjenesten. Forskellige tredjeparts værktøjer er tilgængelige for Instagram på iPad, herunder InstaFlow, Padgram, Pictacular, Iris, InstaPad, Instagallery og Instamap. Afhængigt af hvilken type af funktioner, du bruger mest på Instagram, og hvor meget du er villig til at betale, du kan også bruge en af ​​disse apps til den officielle Instagram én. Men huske på, at disse apps ikke er officielt understøttet eller godkendt af Instagram selv.