Instruktioner for Udskiftning af DVD i en HP Pavilion ZV6000

June 15

Udskiftning af dvd-drevet i en HP Pavilion ZV6000 giver dig mulighed for at opdatere teknologien i din bærbare computer til for hurtigere, mere effektiv dvd-afspilning og brændende kapaciteter. Fjernelse af drev er en ikke-påtrængende projekt, som ikke engang kræver åbne den bærbare computer sagen. Med en enkelt skrue fastgør drevet på plads, du bare smutte den gamle drev ud og skub det nye drev på plads. Du kan fuldføre udskiftningen i løbet af få minutter, hurtigt at tilføje det nye drev til dit system til øjeblikkelig brug.

Instruktioner

1 Luk den bærbare computer ned og derefter fjerne strømkablet fra systemet. Fjern alle andre eksterne enheder fra systemet så godt.

2 Vend skærmen nedad og placere den bærbare computer på en flad arbejdsflade med forsiden af ​​den bærbare computer vendt mod dig.

3 Tryk på batteriets udløserknap placeret mod midten af ​​computeren væk fra forsiden af ​​systemet. Løft batteriet ud ved at trække den i en lille vinkel mod den ydre kant af systemet og derefter fjerne det fra batterirummet.

4 Fjern den lille skrue til venstre for dvd rum i bunden af ​​den bærbare, der holder drevet på plads ved hjælp af en stjerneskruetrækker.

5 Bøj det punkt af en papirclips væk fra klippet kroppen, indtil det er påpeget i et "L" form. Placer det punkt i hullet i bakken pressemeddelelse placeret i dvd-bakken lige til forsiden af ​​knappen disc udslyngning.

6 Tryk på punktet ind i hullet, indtil du hører et svagt klik signalerer udgivelsen af ​​bakken. Træk bakken ud af stikket, udsætter dvd-drevet.

7 Træk drevet fra DVD rummet for at fjerne det fra systemet.

8 Skub udskiftning DVD drev ind i drevbåsen under bakken frigivelsen, med bunden af ​​drevet opad. Tryk drevet ind i bakken, indtil benene i slutningen af ​​drevet glide i stikket på bagsiden af ​​drevbåsen.

9 Tryk medieskuffen tilbage på plads over ansigtet af drevet, indtil det klikker på plads med en lille kliklyd. Fastgør drevet på plads med den lille skrue du fjernet fra bunden af ​​kabinettet tidligere.

10 Udskift laptop batteri, strømkabel og alle eksterne enheder tilbage på plads.

11 Tænd computeren, og vent så den starter i operativsystemet. Tillad operativsystemet til at autodetektere det nye drev og installere den nødvendige enhedsdriver til brug af drevet.

12 Genstart den bærbare computer, hvis bedt om det af operativsystemet og derefter bruge drevet som normalt.


relaterede artikler