Hvad er Microsoft Excel 2007 til?

June 14

Hvad er Microsoft Excel 2007 til?


Hvis du aldrig har brugt Microsoft Excel og blot åbne programmet, kan du spekulerer på, hvordan det kunne være nyttigt for dig eller nogen anden. Det er et regnearksprogram, som du kan optage, analysere og præsentere alle typer af data. Du kan starte et regneark fra bunden eller bruge en af ​​Microsofts skabeloner til en række formål. 2007-udgaven er en smule anderledes end andre udgaver i layout og funktioner, men væsentlige gør de samme ting.

Optagelse af data

Microsoft Excel-regneark består af net, der består af celler, hvor du kan optage enhver type af data, herunder tal og figurer. Som eksempler kan du føre en liste over beholdning eller en arbejdsgruppe budget. Du kan ændre størrelsen af ​​rækker og kolonner cellerne er i, samt farver og skrifttyper inde i cellerne. Cell konturer er også tilgængelige til brug, så du kan se de data lettere.

analyse af data

Excel er kraftfuld, fordi det kan gøre en række forskellige beregninger at få mening ud af dine data. Det gør operationer så simpelt som summen eller gennemsnittet af en liste, eller statistiske, regnskab og ingeniørmæssige beregninger. Du kan også bruge programmet til at sortere og filtrere dine data efter behov, eller søge efter bestemte ord eller tal inden for et stort regneark.

præsentere data

Regneark alene kan være svært at læse og forstå, så Excel også kan gøre diagrammer ud af de data, du indtaster. Søjlediagrammer, cirkeldiagrammer og scatter plots er eksempler. Når du har oprettet et diagram, kan du kopiere og indsætte den til andre Microsoft Office-programmer som Word eller PowerPoint, hvis du ønsker at medtage det i en rapport eller præsentation.

Praktiske eksempler

Du kan oprette et regneark fra bunden eller bruge en af ​​de mange skabeloner til rådighed fra Microsoft til Excel. Praktiske skabeloner inkluderer dagsordener, budgetter, kalendere, formularer, varebeholdninger, fakturaer, kvitteringer, rapporter og tidsplaner. Bortset fra disse, fælles virksomhed og akademiske applikationer omfatter regnskabsmæssige regneark, statistisk analyse, kontaktlister og tidsplan planlægning.

2007 Sammenlignet med andre Editions

De grundlæggende anvendelser for Microsoft Excel ikke skifte mellem forskellige udgaver. Hvad er anderledes er layoutet af programmet; 2007 har en tilgængelig værktøjslinjen øverst i vinduet ikke tilgængelig på tidligere udgaver. Det er også i stand til at understøtte større regneark og har flere funktioner til at oprette diagrammer end tidligere udgaver. Den adskiller sig kun lidt i layout fra Excel 2010 og har ikke så mange data display funktioner.


relaterede artikler