Dell Kompatibel blækpatroner

February 27

Dell Kompatibel blækpatroner


Du kan spare penge ved at købe blækpatroner kompatibel med din Dell printer i stedet for at købe nye mærkenavn patroner. Normalt kvaliteten er sammenlignelige. Du ønsker måske at identificere en leverandør og materiel op på kompatible patroner, før de advarselslamper vises på din printer. Dette hjælper med at undgå afbrydelser i din udskrivning.

Omfabrikerede Patroner

Ved hjælp af en renoverede patron i stedet for at købe en ny patron kan spare dig penge, fordi en velrenommeret virksomhed kan reproduceres en tonerpatron flere gange. Disse virksomheder indsamler, demontere og inspicere dele af brugte patroner. De rene og genopfylde patronen, der erstatter slidte dele som en del af samleprocessen. Dell producerer en serie af renoverede patroner kaldet NextLife Ink. Find en kilde med en gunstig ry for genfremstilling patroner. Hvis virksomheden blot borer et hul i en patron at genopfylde det, der måske ikke være omkostningseffektiv for dig.

Generiske Patroner

Nye patroner er tilgængelige, som ikke bærer nogen mærke, men er stadig egnet til din Dell-printer. Bemærk modelnummeret på din printer eller patronen for at være sikker på du køber en blækpatron der er kompatibel med din printer.

Refill din patroner

Du kan købe kun blæk og genopfylde din egen patron. Henvisning patronnummeret på internettet for at bekræfte, at du kan genopfylde den, inden de køber refill blæk. Proceduren indebærer at hælde blæk gennem et lille hul og sætte hullet, og det kan forlænge levetiden af ​​din patron. Dele slidt, så du skal udskifte patronen efter et par påfyldninger. Nogle hjemmesider refill patroner, men du skal maile patronen og vente på sin tilbagevenden.