Hvordan opretter jeg en gratis aktivitet kalender?

May 10

Hvordan opretter jeg en gratis aktivitet kalender?


Organisering enhver gruppe for mødes-ups kan være udfordrende. En kalender, der er tilgængelig for alle medlemmer af gruppen er afgørende for at sikre alle er godt informeret. Google tilbyder en gratis online kalender værktøj, som kan hjælpe dig med at oprette et interaktivt tidsplan, der er tilgængelig for alle dine gruppemedlemmer. Disse kalendere kan let ses og opdateres online, samt trykt offline reference. Gennem Google, vil alle medlemmer af din gruppe kunne få adgang til en up-to-date tidsplan for aktiviteterne.

Instruktioner

1 Hvis du ikke har en konto hos Google, oprette en. Registrer et brugernavn og oprette en adgangskode. Du skal bruge en eksisterende e-mail-adresse for at bekræfte din konto.

2 Log ind Google kalendere. Du bør rettes til en tom kalender.

3 Opret en ny kalender. På venstre side af siden, bør du se en boks med titlen "Mine Kalendere." Klik på linket mærket "Tilføj" i bunden af ​​denne boks. Du vil blive dirigeret til en side med titlen "Opret ny kalender." Udfyld hvert felt som ønsket. Hvis du ønsker andre skal kunne se din aktivitet kalender, skal du sørge for at vælge feltet "Gør denne kalender offentlig." Når du er færdig, skal du klikke på "Opret kalender."

4 Begynd at tilføje aktivitet begivenheder. Klik på feltet "Opret begivenhed", som vises i øverste, venstre hjørne af din kalender. En begivenhed vindue vises. Udfyld hvert felt som ønsket. Når du er færdig, klik på "Gem". Gentag for at tilføje yderligere aktiviteter. Du kan tilføje flere arrangementer til enhver tid.

5 Eksperimenter med din kalender. Prøv at ændre visningen ved at skifte "Day", "Month" eller "Agenda". Udforsk dine kontoindstillinger, ved at vælge "Indstillinger" i feltet "Mine Kalendere". Udforsk din nye kalender detaljer ved at vælge din nye kalender i dine kontoindstillinger.

6 Del din kalender. Du kan dele din kalender elektronisk ved at få adgang til kalender detaljer og skifte "Del denne kalender" fanen. Indtast e-mail-adresserne på de personer, du ønsker at se kalenderen. Klik på "Gem" for at bekræfte e-mail-adresser. Du kan vende tilbage til denne side for at dele din kalender med nye mennesker til enhver tid.

7 Print din kalender. Retur til kalender vigtigste side ved at klikke på "Tilbage til kalender." Klik på "Udskriv" i øverste, højre hjørne af din kalender. Formater og udskriv din kalender.

TIPS

  • Udforsk dine indstillinger grundigt. Du kan finde du har mange muligheder i at tilpasse din kalender.
  • Rådgive dine venner til at oprette konti med Google Kalender så godt. På denne måde vil du være i stand til at interagere med hinanden gennem kalenderen. Du kan finde denne nyttige i planlægningen af ​​nye begivenheder.
  • Må ikke være tilbageholdende med at udforske Googles andre gratis produkter.

relaterede artikler