Hvordan man laver en Header Different på hver side i Word 2007

August 26

Hvordan man laver en Header Different på hver side i Word 2007


Et hovedstød er en gruppe af tekst eller grafik, der vises i den øverste margin på et Word-dokument. Et hovedstød indeholder typisk tilbagevendende tekst, såsom sidetal, datoer, dokumentets forfatter, business logoer og andre identifikatorer. Dog kan Word 2007-brugere også opdele et dokument i sektioner og designe forskellige overskrifter for hvert segment. Denne funktion forenkler læserens navigation i hele dokumentet ved at skelne separate segmenter, såsom kapitler, virksomhedsprofiler og afsnit i en rapport.

Instruktioner

Opret Sektioner

1 Åbn et Word-dokument. Placer markøren på det sted, hvor du vil oprette en ny sektion. Naviger til fanen "Sidelayout" og vælg "Breaks".

2 Vælg "Næste side" fra listen for at formatere den efterfølgende side som en separat sektion. Indsættelsen punkt vil skifte til den næste side.

3 Gentag det forrige trin på hver side i dokumentet at opdele dem i sektioner.

Format Header

4 Dobbeltklik på et vilkårligt sted i den øverste margen på siden, hvor du vil oprette en header. Dette vil åbne header vinduet og starte "Sidehoved og sidefod" værktøjer.

5 Indsæt din ønskede tekst og grafik i header-vinduet. Brug formateringsværktøjer øverst på skærmen for at auto-fill informations områder som sidetal og dato og tid.

6 Find "Navigation" i "Sidehoved og sidefod" værktøjer menu. Klik på "Link til Forrige" for at aktivere side-by-side formatering af overskrifter.

7 Åbn afsnit af anden sidehoved og indsætte tekst og grafik til dette afsnit. Gentag dette trin for hver sektion, hvor du ønsker at inkludere en ny header.

TIPS

  • Tilføjelse sektionsskift kan påvirke formatering i andre områder af dokumentet. For eksempel, hvis du ændrer justeringen eller indbyrdes afstand af teksten på den ene side af dokumentet, Word vil ikke automatisk anvende disse ændringer til alle dele af dokumentet.

relaterede artikler