Hvordan forbinder jeg til en anden pc Via Remote Access?

August 27

Tilslutning til en anden computer fra din computer giver mulighed for at foretage fejlfinding eller arbejde på dine egne filer. Nogle webbaserede tjenester tilbyder denne funktionalitet, såsom GoToMyPC, TeamViewer og LogMeIn. Desuden fri software applikationer giver denne funktion. To af de mere almindelige applikationer er Microsoft Windows 'Remote Desktop og Real VNC Limiteds RealVNC. Remote Desktop er tilgængelig på de fleste versioner af Windows, men du kan være nødvendigt at være installere det via kontrolpanelet. RealVNC kræver installation af software på både fjernbetjeningen og lokale systemer.

Instruktioner

Tilslutning med Remote Desktop

1 Klik på "Start" knappen på din Windows-baserede computer.

2 Indtast bogstaverne "mstsc" i søgefeltet og tryk "Enter" på Windows 7 eller Windows Vista-maskiner. På tidligere versioner af Windows, klik på "Kør" valgmulighed og skriv kommandoen der. Dette vil lancere Remote Desktop.

3 Skriv enten computerens navn eller IP-adressen på den maskine du ønsker at forbinde til.

4 Klik på "Connect".

Tilslutning Brug RealVNC - Brug MAC eller Windows

5 Åbn RealVNC Viewer fra dit program menu, som åbnes ved at klikke på "Start" efterfulgt af "programmer". På en Mac-operativsystemet, skal du finde ikonet RealVNC i mappen Programmer.

6 Indtast computerens navn eller IP-adressen på det system, du vil oprette forbindelse til.

7 Indstil krypteringsindstillingerne at matche det eksterne system, hvis det er nødvendigt, og klik derefter på "OK".

8 Indtast forbindelsen adgangskode, hvis du bliver bedt om at gøre det.

TIPS

  • Computere med enhver form for fjernadgang aktiveret skal bruge stærke adgangskoder for at forhindre uautoriserede forbindelser.
  • RealVNC gør understøtter Mac OS i Enterprise-versionen, der ikke er fri.
  • Computere beliggende i netværk ved hjælp af routere kan have behov for særlige konfigurationer, såsom port forwarding, at modtage indgående forbindelser. Spørg systemadministratoren eller kontakte din router brugervejledning for instruktioner om konfiguration af dette.
  • Mange virksomhedsmiljøer har begrænsninger på fjernadgang. Før tilslutning til et værk maskine, sørg for at det er i orden med it-afdelingen eller leder på hvert site.