Sådan Hook op en computer til en DVR

October 6

Sådan Hook op en computer til en DVR


Tilslutning af en digital video-optager til en computer kan du overføre indhold fra din DVR til en pc. Opsætningen kræver en computer eller bærbar computer med en video capture-kort og optagelse software til at modtage indhold fra DVR. Kabelforbindelser fra DVR involverer standard composite audio / video. Hvis computeren ikke understøtter RCA-typen audio / video-stik, en adapter med et USB-stik er tilgængelig på elektronik og computer butikker.

Instruktioner

1 Sæt de sammensatte kabler ind i DVR udgangsstik, ved hjælp af den gule stik til video og de hvide og røde stik til venstre og højre lyd, hhv.

2 Kontroller bagsiden af ​​computeren til at bestemme, hvilke forbindelser der behov for skærmkortet. Hvis computeren har gule, hvide og røde komposit-stik, skal du sætte DVR kablerne direkte ind i disse stik. Hvis ikke, skal du fortsætte til næste trin.

3 Sæt kablerne fra DVR i en adapter med et USB-stik i den anden ende. En illustration af denne adapter, som er tilgængelig på elektronik og computer butikker, er forbundet i afsnittet Ressourcer.

4 Sæt USB-stikket på adapteren i USB-porten på computerens grafikkort.

TIPS

  • Tilslutning af enheder med en lige kabel (composite til composite), når det er muligt, vil næsten altid give bedre video og lyd end at bruge en adapter til at konvertere fra composite til USB eller en anden type stik.
  • Nogle dvrs er udstyret med en FireWire-stik. Hvis computeren også har FireWire kapacitet, en direkte forbindelse med en standard FireWire kabel giver en ren A / V-signal mellem komponenterne. Et eksempel på en FireWire stik er forbundet i afsnittet Ressourcer.
  • Træk stikket komponenter fra stikkontakten, mens der forbinder A / V kabler.