Hvordan laver Medarbejder Check Stubs

May 21

Gør en check stub form på computeren holder regelmæssig løn arbejde rettidig og enkel. Du kan bruge en form for alle dine medarbejdere. Håndskrift er ikke nødvendigt. Hver gang du betaler en medarbejder på din lønningsliste, bare udfylde deres form og print.

Instruktioner

1 Åbn en kvittering skabelon i dit tekstbehandlingsprogram. Uden en skabelon designet specielt til kontrol stubbe, modtagelse skabelon arbejder for en løn rekord. I Microsoft Word, kan du åbne en kvittering skabelon fra det nye dokument menuen. Download skabelonen fra Microsoft online, hvis du ikke har en på din computer. Hvis du foretrækker at designe din egen for det helt rigtige look og alle dine oplysninger og derefter åbne en ny skabelon, designe en check stub og gemme.

2 Skriv virksomheden og medarbejdernes navne, og checknummeret. Placer virksomhedens navn og placering i betalerens kassen. Modtagers navn og adresse oplysninger går på modtagers kassen. Den plads til checknumre er i øverste højre boks.

3 Indtast dato og tjek beskrivelse. Formularen har en dato boks til dato. I beskrivelsen boksen, skrive checken beskrivelse med en opdeling af betalingen og withholdings.

Liste løn typer i perioden med de passende mængder, såsom regelmæssige indtjening, feriepenge og overtidsbetaling. For hver mængde, fortæller medarbejderen den lønsats og antal arbejdstimer.

Du kan angive to tilbageholdelse typer. Withholdings aftalt mellem virksomheden og medarbejderen beskriver beløbene for opsparing, investering eller pensionsordninger. Obligatoriske føderale, statslige og lokale skatter viser de indkomstskatter, Social Security, Medicaid, FICA, Futa, transport skat og arbejdsløshedsforsikring.

4 I alt netto indtjening for lønningslisten check. Total brutto løn for perioden, minus de aftalte tilbageholdte beløb. Indtast beløbet i subtotal kassen. På skatteområdet boksen Indtast samlet for alle føderale, statslige og lokale obligatoriske withholdings for beskatning. Træk skat fra subtotal. Indtast den nettoløn i den samlede kasse.

5 Udskriv checken stub, og give stub til din medarbejder til deres poster.

TIPS

  • Hvis du foretrækker Microsoft Excel til løn udskrivning, Microsoft Office tilbyder en løn stub skabelon på deres online site. Du kan bruge formularen til både beregne tallene og udskrive stub.