Sådan aktiveres Microsoft Office Uden en produktnøgle

September 12

Sådan aktiveres Microsoft Office Uden en produktnøgle


Microsoft Office er en desktop publishing suite kollektion med flere programmer, herunder Microsoft Word, Excel og forlagsvirksomhed. I de fleste tilfælde når programmet installeres fra en disk, skal produktet nøglen være til stede, for at softwaren skal aktiveres med succes. Men der er også en online version, der gør det muligt at aktivere softwaren med blot en midlertidig nøgle. Denne version kan downloades og installeres direkte fra Microsoft Support Center. Mens brugen er ikke permanent med denne version af Microsoft Office, vil det køre med succes i en passende mængde tid med det midlertidige nøgle.

Instruktioner

1 Åbn din internetbrowser, og få adgang til Microsoft Office officielle hjemmeside. (Se Ressourcer.)

2 Klik på linket "Download en prøveversion", som vil blive vist på Microsoft Office-hjemmesiden. Klik derefter på "Prøv det nu." Du vil blive bedt om at oprette en brugerkonto til din software registrering.

3 Udfyld de foreslåede datafelter for at fuldføre software registreringen, og klik på "Tilmeld-Up" for at fortsætte.

4 Vælg "Installer nu" handling, når skærmen software registrering omdirigeringer. Microsoft redirect side vil også give en midlertidig produktnøgle til aktivering.

5 Optag nøglen midlertidige produkt, der vil blive vist på Microsoft omdirigere siden. Klik derefter på "Kør", når pop-up Filoverførsel åbnes for at starte Microsoft Office-installation og aktivering. Installationsprogrammet Guiden Microsoft vil åbne på din computer.

6 Brug Installer guiden Microsoft for at fuldføre installationen af ​​Microsoft Office. Vælg alle de anbefalede, standardindstillinger

7 Indtast den midlertidige nøgle fra Microsoft omdirigere side, når Installer guiden Microsoft beder dig om at gøre det.

8 Klik på "Afslut" for at afslutte Microsoft Office aktivering.

TIPS

  • Dette er kun en midlertidig løsning. Efter 60 dage, vil den midlertidige nøgle udløbe. Der er ingen måde at komme omkring dette. Denne metode kun giver dig mulighed for at aktivere Microsoft Office uden en egentlig produktnøgle, i en længere periode. Derfor på et tidspunkt, vil du skal købe en fuld produktnøgle for at fortsætte med at bruge softwaren.

relaterede artikler