Sådan Upload RSS billeder til WordPress Widgets

December 15

Sådan Upload RSS billeder til WordPress Widgets


For at tilføje interesse og sjovt at en blog, der mest er tekst, kan du tilføje et RSS-feed. Mens de fleste RSS-feeds er newsy i naturen, er der mange, der er simpelthen billeder, ligesom NASAs Billede af Day, Getty.com mange RSS-billede-feeds, og W3Stream mange valgmuligheder. Du kan føje et billede RSS-feed til din WordPress blog i flere nemme trin.

Instruktioner

Plug-ins, der Supply RSS billede Feeds

1 Find de rigtige plug-ins til at vise billede RSS-feeds. De mest populære, som formentlig virker bedst, er billede Feed Widget, RSS billeder, Feedburner Widget og Flickr Widget. Du kan hente dem, gå til http://wordpress.org/extend/plugins/ skrive navnet i søgefeltet, vælge den korrekte plug-in og klik på "Download" i øverste højre hjørne af skærmen.

2 Installer widgets ved at uploade dem fra instrumentbrættet. Klik på "Plugins"> "Tilføj ny"> "Upload" (søge efter den rigtige fil) og klik på "Installer nu." Klik derefter på "Aktiver". WordPress uploader plug-in og skaber en ny widget på "Widgets" siden.

3 Træk widget fra venstre "Inaktive Widgets" ruden til indholdsoversigten, hvor du gerne vil foderet skal vises.

4 Udfyld de nødvendige oplysninger: titlen på foderet, dets webadresse og, om nødvendigt, at de dimensioner (længde x bredde) for billederne vises. Nogle af de widgets tilbyder ikke denne resizing funktionalitet, ligesom nogle feeds ikke styre størrelsen, enten. Det er et muligt problem, at du bliver nødt til at eksperimentere med. Hvis billederne dukker op for store til indholdsoversigten rum, er du nødt til at flytte den widget, bruge et andet plug-in eller finde en anden feed. Den "RSS billeder" widget tilbyder de bedste værktøjer til at ændre størrelse.

5 Klik på "Save" i widget æske "Detaljer", og derefter tage et kig på bloggen. Image Foder skal dukke op lige der, hvor du har placeret det.

TIPS

  • Nogle RSS-feeds fungerer ikke godt med de første to plug-ins. Feeds herpå i .php synes at fungere bedst.
  • Flickr feeds fungerer bedst med Flickr plug-in, selvfølgelig, og for den Feedburner plug-in, skal du tilmelde dig en Feedburner konto. Der er andre abonnement feeds, der har plug-ins, også, såsom Mashable, NewsGator og Shrook. Disse feeds er ofte i et andet format, som generisk RSS feed-læsere ikke kan bruge.

relaterede artikler