Hvordan du ændrer OpenPublish Credits Block i Sidefod i Drupal

May 30

OpenPublish er en Drupal support pakke, der kommer med Drupal 6 og andre funktioner til medier, sociale medier og journalistik-baserede websites. Fordi OpenPublish bruger Drupal 6 som det centrale content management system, du ændre blokkene i OpenPublish på samme måde, som du ændrer blokkene i Drupal 6. Blocks er bygget dele af indhold, der kan manøvreres på tværs af sider og dele af sider, inklusive header , centrale indhold, sidebars og sidefoden. For at ændre OpenPublish kreditter blok i sidefoden, skal du redigere sidefoden blok.

Instruktioner

1 Log ind på Administration panel af dit websted ved at skrive "yourdomainname.com/admin" i domænet søgefeltet øverst i browseren.

2 Naviger til det øverste venstre hjørne, og klik på knappen Admin. Rul ned til Build, og vælg derefter Blocks. Dette vil navigere dig til en liste af blokke på webstedet.

3 Rul ned på listen, indtil du ser afsnittet Footer og klik på knappen "Rediger" ved OpenPublish Credits Block.

4 Rediger gamle indhold med WYSIWYG (hvad du ser, er hvad du får) redaktør på midten af ​​siden. Du kan ændre indholdet af blokken i editoren, og du kan også ændre præferencer for blokken i fanerne nederst på siden.

5 Vælg "Gem Block" nederst på siden. Dette vil bringe dig tilbage til blokken listen. Du kan navigere fra denne skærm tilbage til hjemmesiden for at se resultaterne af de ændringer i din footer.

TIPS

  • Selv om det er muligt at ændre OpenPublish kreditter blok, er det stadig vigtigt at give kredit til OpenPublish et sted på sitet.

relaterede artikler