Hvordan at Slow Down en MP3-fil med Audacity

July 6

Audacity er et gratis, open-source multi-platform program. Med Audacity kan du manipulere en MP3 eller en anden lydfil på mange forskellige måder. Du kan endda bremse en MP3-fil med Audacity.

Instruktioner

1 Installer Audacity. Hvis du ikke allerede har Audacity, skal du hente relevante installationsfil til din computers operativsystem fra Audacity på SourceForge hjemmeside (se Resources). Audacity er gratis at downloade og bruge.

2 Åbn Audacity, og derefter vælge "File" og "Åbn" for at åbne MP3-fil, du ønsker at sætte farten ned.

3 Find og fremhæve den del af MP3-fil, som du ønsker at sætte farten ned. Hvis du ønsker at bremse hele filen, tryk på "CTRL-A" på tastaturet. Alternativt kan du klikke på "Rediger" og derefter "Vælg" og derefter "Alle".

4 Vælg menuen "Effect". Fra menuen Effekt, vælg "Change hastighed." Flyt skyderen til venstre for at bremse den fil eller indtaste et decimaltal for at angive den hastighed forholdet du ønsker.

5 Gem MP3-filen med et andet navn for at skelne det fra originalen.

TIPS

  • Når du bremse en MP3-fil med Audacity du også sænke banen i processen. Hvis du bremse filen, så meget, at du ikke kan forstå det, kan du hæve banen ved at vælge den del af filen, der er bremset, og derefter klikke på "Effekt" og derefter "Change Pitch."

relaterede artikler