Sådan gendannes en CD-drev

January 16

Sådan gendannes en CD-drev


Selvom du typisk ikke har problemer med et cd-drev, er det muligt, når du fjerner vigtige filer fra computeren vil systemet se enheden som korrupte. Hvis dette sker, du har brug for at gendanne cd'en tilbage til dens oprindelige, fabriksindstillinger. Det kræver, at du fjerne den aktuelle driver installeret på computeren og installere det igen. Når du er færdig, er cd-drevet restaureret og igen kan fungere korrekt.

Instruktioner

1 Tænd computeren. Når operativsystemet indlæses vælge "Start", "Control Panel" og dobbeltklik på "Systemer" ikonet. Et vindue belastninger med en bred vifte af oplysninger om din computer.

2 Vælg fanen "Hardware" og klik på "Enhedshåndtering" i midten af ​​skærmen. Et nyt vindue belastninger med alle de hardware-drivere installeret på computeren.

3 Rul gennem listen for at finde cd-drevet driver. Højreklik på notering og vælg "Slet". Vælg "Ja", når den prompt vindue spørger, om du er sikker på at du vil fjerne driveren.

4 Luk de åbne vinduer og lukke computeren ned.

5 Genstart systemet. Ved genstart computeren registrerer cd-drevet, og, hvis cd'en kom fabrikken installeret, installerer driveren automatisk, korrigere noget problem med driveren og genoprette den til fabriksindstillingerne. Men hvis du har installeret drevet efter køb af computeren, indsæt driver installations-cd'en, der følger med drevet og følg vejledningen for at fuldføre føreren opsætningen.