Sådan Fix en fil Tilfældigvis slettet på computeren

May 3

Det er sket for alle på et tidspunkt - du ved et uheld har slettet en fil, som du har brug for, og du har ikke nogen sikkerhedskopier. Heldigvis brugere af Windows har et sikkerhedsnet i form af papirkurven. Denne bin fanger alle filer, du har slettet og holder fast i dem for en vis periode, før du sletter dem helt. Hvis du har slettet en fil ved en fejl, kan du nå ind i papirkurven, og træk den lige ud igen.

Instruktioner

1 Dobbeltklik på papirkurven ikonet på skrivebordet. Dette ikon ligner en trash bin, og hvis du har slettet nogen filer nylig, vil have billeder af papiraffald placeret inde i skraldespanden.

2 Find den fil du ved et uheld slettet inde papirkurven mappe og højreklik på den. Vælg "Gendan" for at fjerne filen fra papirkurven og sende det tilbage til det sted, det var på, før du ved et uheld slettet den. Alternativt kan du bruge musen til at trække et element ud af papirkurven og ind i en anden mappe.

3 For helt klart ud papirkurven nu, at du har gemt dine vigtige fil, skal du højreklikke et vilkårligt sted inde i bin og vælg "Tøm papirkurv".

4 Klik på "X" øverst i vinduet for at lukke papirkurven.


relaterede artikler