Sådan importeres en M2T fil i Final Cut

February 24

M2T er et high-definition video-optagelse format bruges af mange HD-videokameraer. Selvom M2T filer er kodet med MPEG-2 kompression (ligesom MPG, VOB og TS filer), er det digitalt videoformat ikke bredt understøttet. Før optagelserne i en M2T fil kan importeres og redigeres i Final Cut Pro, har brug for medier, der skal konverteres til et understøttet format. Ud over at støtte M2T som input format, kan MPEG Streamclip konvertere filerne til enten MOV eller DV-format. Begge er understøttet af Final Cut Pro.

Instruktioner

1 Start MPEG Streamclip. Gå til "Filer" og vælg "Åbn filer ..."

2 Søg efter den M2T input filen i filvalgsvinduet. Vælg elementet, og klik på knappen "Vælg" for at importere videoen i programmet.

3 Gå til "Filer" og vælg enten "Eksporter til QuickTime" eller "Export til DV" valgmulighed. En fil eksportør skærm vil indlæse. Program alle brugerdefinerede kodning parametre og klik på knappen "Make".

4 Vælg et opbevaringssted for MOV eller DV output-fil. Klik på "Gem" for at konvertere filen. En bekræftelsesmeddelelse vises, når videoen er blevet kodet med succes.

5 Start Final Cut Pro. Gå til "Filer" og vælg "Importer." Vælg "Filer" fra fly-out menu.

6 Søg efter den MOV eller DV output fil i filvalgsvinduet. Vælg elementet, og klik på knappen "Vælg" for at importere videoen i programmet. Medierne vil fremstå opført i Final Cut Pro "Browser" vinduet.

TIPS

  • Final Cut Pro er en komponent i Apples Final Cut Studio suite. MPEG Streamclip distribueres som freeware.

relaterede artikler