Sådan Langstrakt øjenvipper i Photoshop

August 7

Ved hjælp af Adobe Photoshop, kan du forlænge øjenvipper uden recept på få minutter. Selv om effekten udelukkende vil være på skærmen, kan strækker øjenvipper i Photoshop være en måde test kørsel nye vipper, før de køber mascara eller falske øjenvipper eller underkastes medicinske behandling. Det er en ideel måde at gøre opmærksom på motivets øjne på billeder.

Instruktioner

1 Start Photoshop. Klik på "File". Klik på "Åbn". Find billedet med øjenvipperne, du ønsker at udvide og klik på navnet på filen. Klik på knappen "Åbn".

2 Klik på "forstørrelsesglasset ikonet" nederst i ruden Funktioner. Klik flere gange, indtil du har zoomet ind på øjenvipperne på lærredet. Fordi øjenvipper er så tynd, vil du nå et punkt, hvor billedet begynder at Opbrydning - bryde op i små farvede firkanter. Bare få øjenvipperne som forstørret som du kan, mens stadig er i stand til at se de enkelte vipper. Du kan også zoome med "Ctrl" -tasten og plustegnet på det numeriske tastatur.

3 Klik på "Clone Stamp Tool", som ligner en check-annullering stamper i midten af ​​ruden Funktioner. Skub Size bjælke til "3" og svæver markøren over øjenvipperne uden at klikke. Afgøre, om radius af markøren er egnet til at passe den indre bredde af en øjenvippe uden at røre andre vipper. Justere størrelsen bar efter behov - dette vil afhænge af, hvor tæt op øjenvipper var i det originale billede.

4 Klik på "solid prik børstehoved" under Size bar. Hold markøren direkte over en del af øjenvipper, så du får den midterste og drikkepenge. Læg ikke markøren over hvor øjenvipper opfylder dine øjenlåg / eyeliner område.

5 Tryk og hold "Alt" tasten. Klik markøren én gang, kopiere øjenvipper område i hukommelsen. Slip "Alt" tasten.

6 Skub musen, så markøren er nu direkte over spidsen af ​​øjenvipper. Klik på den venstre museknap én gang for at forlænge øjenvipper. Det ser længere, meget længere end de andre ved siden af.

7 Gentag stempelkloningsværktøjet processen fra trin 5 og 6 på hver øjenvipper, startende med at trykke på "Alt" tasten hver gang. Selvom denne proces er omhyggelige, er det vigtigt, fordi formen, tykkelsen og endda farven på hver øjenvipper kan variere, og vil helt sikkert være en anden bue, når der arbejdes med de øverste og nederste rækker. Du kan arbejde dig fra den indre øjenlåg ud eller bare aflang klynger for et dramatisk look.