Sådan tilføjes oplysninger til en PDF-fil

May 21

Sådan tilføjes oplysninger til en PDF-fil


Konvertering eller udskriver filer til PDF giver dem mulighed for at blive set blandt folk, der måske ikke har den oprindelige software, som den oprindelige fil blev oprettet. Da dokumenter deles blandt medarbejdere og venner, kan du have behov for at tilføje oplysninger til PDF-filen uden at redigere selve dokumentet. Denne artikel vil forklare forskellige måder at tilføje oplysninger til en PDF-fil.

Instruktioner

Sådan tilføjes oplysninger til en PDF-fil Egenskaber Sektion

1 Start den PDF-fil, som du ønsker at tilføje tekst.

2 Klik én gang på "Filer" menupunkt.

3 Sådan tilføjes oplysninger til en PDF-fil

Klik én gang på "Egenskaber" valgmulighed.

4 Sådan tilføjes oplysninger til en PDF-fil


Klik på "Beskrivelse" fanen i boksen Egenskaber for at tilføje dokumentet detaljer. Baseret på den oprindelige program, hvorfra PDF-filen blev oprettet, nogle af oplysningerne vil blive fyldt. Bemærk i eksemplet foto, som det oprindelige dokument blev oprettet den Microsoft Word. På fanen beskrivelsen, kan du ændre titlen, forfatter og emne for PDF-filen, samt tilføje nye oplysninger i feltet søgeord.

5 Klik på "OK" knappen for at gemme dine tilføjelser og ændringer.

Hvordan at tilføje oplysninger til sidehoved og sidefod Afsnit af en PDF-fil

6 Start den PDF-fil, som du ønsker at tilføje tekst.

7 Klik én gang på "Dokument" menupunkt.

8 Sådan tilføjes oplysninger til en PDF-fil

Klik én gang på "Sidehoved og sidefod" valgmulighed.

9 Sådan tilføjes oplysninger til en PDF-fil


Brug feltet "Tilføj sidehoved og sidefod" for at tilføje information til toppen og bunden af ​​din PDF-fil. Sidehoved og sidefod sektioner er opdelt i tre dele hver: venstre, center og højre. Denne funktion er ret robust for så vidt angår mængden af ​​kontrol du har over teksten og oplysninger, du tilføjer. Du kan justere sidehoved og sidefod marginer samt skrifttype, størrelse og farve på teksten. Du kan tilføje dato og sidetal, så godt. Nær bunden af ​​kassen, vil du bemærke, at du kan få vist, hvad teksten vil se ud på dokumentet i sidehoved og sidefod.

10 Sådan tilføjes oplysninger til en PDF-fil


Juster sidetal og dato udseende, hvis det er relevant. Klik en gang på linket "Sidetal og datoformat". Fra dette vindue kan du ændre sidetallet og datoformater. Der henvises til eksempel. Bemærk, at datoen er angivet som "2/4", men det kunne ændres til listen som "2/4/09" eller "4. februar 2009." Det sidetal er angivet som "en", men det kan justeres til "1 på 4."

11 Sådan tilføjes oplysninger til en PDF-fil


Klik på "OK" knappen for at gemme dine tilføjelser og ændringer. Der henvises til eksempel for en idé om, hvordan sidefoden vil se ud på din PDF-fil.

Sådan tilføjes oplysninger til en PDF-fil som en fil vedhæftet fil

12 Start den PDF-fil, som du ønsker at tilføje tekst.

13 Klik én gang på "Comments" menupunkt.

14 Klik én gang på "Kommentarer og opmærkning Tools" valgmulighed.

15 Sådan tilføjes oplysninger til en PDF-fil

Klik én gang på "Vedhæft en fil som en kommentar" valgmulighed.

16 Klik en gang i det område af PDF, hvor du ønsker at vedhæfte filen.

17 Sådan tilføjes oplysninger til en PDF-fil

Vælg filen fra feltet "Add Attachment". Du kan gennemse og vælge enhver gemte filer. Venligst holde dit publikum i tankerne. For eksempel, hvis du planlægger at vedhæfte en Microsoft Word eller Excel-dokument, sørge for, at de andre, der vil se filen har det passende software til at gøre det. Overvej at konvertere de planlagte vedhæftede filer til PDF-filer, før du tilføjer dem.

18 Sådan tilføjes oplysninger til en PDF-fil


Fra "File Attachment Egenskaber" boksen, skal du vælge udseendet af ikon, der vil repræsentere den vedhæftede fil. Du kan ændre farven på ikonet fra denne boks, så godt. Når du har uploadet den vedhæftede fil, kan du flytte den til et andet sted, ved at klikke én gang og holde museknappen på ikonet for at trække det rundt i PDF-filen.

19 Sådan tilføjes oplysninger til en PDF-fil


Klik én gang på ikonet vedhæftet fil for at se den. Du kan slette den vedhæftede fil ved at højreklikke én gang på ikonet og derefter trykke på Delete-tasten.

20 Sørg for at gemme ændringerne i din PDF efter tilsætning den vedhæftede fil.

Sådan tilføjes oplysninger til en PDF-fil ved hjælp af Sticky Notes Tool

21 Start den PDF-fil, som du ønsker at tilføje tekst.

22 Klik én gang på "Comments" menupunkt.

23 Klik én gang på "Kommentarer og opmærkning Tools" valgmulighed.

24 Klik én gang på "Sticky notes" valgmulighed.

25 Sådan tilføjes oplysninger til en PDF-fil

Klik en gang i det område af PDF, hvor du vil fastgøre Sticky notes. Dette vil markere stedet på PDF med en gul billedforklaring med en stiplet linie, der fører til en tekstboks med en gul kant.

26 Indsæt tekst i tekstfeltet med den gule ramme. Du kan justere størrelsen af ​​kassen ved at klikke på et af hjørnerne, holde museknappen nede og trække. Når du klikker vilkårligt sted uden for tekstboksen, vil den forsvinde. Kun den gule infoudvidelse vil være synligt. For at se teksten i Sticky notes, klikke én gang på ikonet. Svarende til ikonet File Attachment, kan du flytte Sticky notes ikonet til et andet sted på PDF-filen. Klik en gang og hold museknappen på ikonet for at trække det rundt i PDF-filen.

27 Sørg for at gemme ændringerne i din PDF efter tilsætning den vedhæftede fil.


relaterede artikler