Hvordan man gør Art for Sublimation udskrivning

July 27

Hvordan man gør Art for Sublimation udskrivning


I løbet af de sidste par år, er sublimation udskrivning blevet meget lettere og mere tilgængelig for masserne. Takket være let-tilgængelige grafik software, der er nem at finde, prisbillig hardware og en forenklet, strømlinet proces, næsten alle kan oprette sublimering-ready kunst, samt færdige markedsklare produkter.

Instruktioner

1 Hvordan man gør Art for Sublimation udskrivning

Placer din illustration i en standard flatbedscanner og luk låget. Husk fladere din illustration er, vil bedre den scannede resultater være. Brug enten den software, som fulgte med dit scanner eller funktionen "Twain Acquire" findes i de fleste industri-standard grafik softwareprogrammer. Foretag de nødvendige justeringer i scanneren grænseflade vinduet, scanne dine billeder og derefter gemme det i sin "uraffineret" form.

2 Hvordan man gør Art for Sublimation udskrivning


Konverter dine billeder til CMYK-tilstand. (De fleste scannere og grafik software brug RGB-tilstand som standard.) Dette er vigtigt, fordi de fleste printere print i CMYK, og sende RGB-data til en CMYK printer til tider kan have uønskede resultater. Når det er gjort, justere din kontrast, farve niveauer / balance, og lys / mørke til din smag. Eller, ved hjælp af din scannede kunstværk som reference base, helt tegne det i en vektor-baseret tegneprogram. (Dette er en fælles praksis for at sikre den reneste, skarpeste kunstværk er opnået.) Endelig afgrøde og re-størrelse dine billeder til den færdige størrelse, du har brug for din sublimeret element.

3 Hvordan man gør Art for Sublimation udskrivning


Set-up din sublimering printer. Gå ind i software interface og oprette udskriftsjobbet. De vigtigste ting at være opmærksom på er: Orienteringen af ​​din illustration på papiret, og ICC profil i brug, (Til sublimering, din kunst skal vendes vandret.) En ICC-profil er en forudindstillet profil, der optimerer din udskrive til specifikke papirer, genstande og formål.
Sørg for at du rører billedet side af sublimering papir så lidt som muligt, da snavs og olier på dine hænder kan påvirke din print. Placer den i printeren som pr fabrikantens anvisninger og klik på "Udskriv".

4 Følg vejledningen, der følger med din sublimering printer, varme presse og papir. Indstil din varme presse for den rette temperatur og tryk, og indstille din timer i overensstemmelse hermed. Brug din varmeresistent tape, hvis det er nødvendigt. Sikre din grafik i position, og placer den i varme presse. Følg producentens anvisninger for at fuldføre presning / køling cyklus.

5 Skræl papiret ud, og du er færdig.


relaterede artikler