Sådan ændres Email til Microsoft Outlook

November 21

Sådan ændres Email til Microsoft Outlook


Microsoft Outlook er et program, der bruges til at administrere dine e-mail, kontakter og opgaver. Sådan ændrer du din e-mail-program til Microsoft Outlook, skal du først tilføje og konfigurere din e-mail-konto. Outlook accepterer IMAP, Microsoft Exchange og POP3-konti - POP3 er den mest populære kontotype. Spørg din internetudbyder (ISP) for at få de oplysninger, du bliver nødt til at konfigurere Outlook med din e-mail-konto.

Instruktioner

1 Klik på fanen Filer. Klik på "Tilføj konto" under Kontooplysninger.

2 Indtast dit navn, e-mail-adresse og adgangskode i Tilføj ny konto dialogboksen. Klik på "Næste". Som din konto konfigurerer, vises en statusindikator. Denne proces kan tage flere minutter.

Hvis kontokonfiguration din mislykkes, skal du klikke på "Næste" for at gøre et nyt forsøg ved hjælp af en ikke-krypteret forbindelse til mailserveren. Hvis dit andet forsøg mislykkes, bliver du nødt til manuelt at konfigurere din konto.

3 Klik på "Konfigurer serverindstillinger" afkrydsningsfeltet og klikke på "Prøv igen."

4 Vælg "POP3" eller "IMAP" i Kontotype listen under Server Information.

5 Skriv det fulde navn på den Server til indgående post fra din internetudbyder. Serveren navn er ofte ordet "post" efterfulgt af dit domænenavn, såsom mail.domain.com.

6 Skriv det fulde navn på den Server til udgående post (SMTP) fra din internetudbyder. Serveren navn er ofte ordet "post" efterfulgt af dit domænenavn, såsom mail.domain.com.

7 Skriv det brugernavn, som din internetudbyder i feltet Brugernavn. Dette vil enten være din komplette e-mail-adresse eller kun den del før @ symbol.

8 Skriv din adgangskode i feltet Adgangskode og klik på "Husk adgangskode" afkrydsningsfeltet. Klik på "Næste" og "Udfør".

TIPS

  • For at tilføje en e-mailadresse der ender på msn.com eller hotmail.com, du er nødt til at bruge Microsoft Outlook Connector til Windows Live Hotmail (se Resources).
  • Din bestemt e-mail-konto kan kræve andre avancerede indstillinger. Kontakt din internetudbyder for at få oplysninger om indstillinger, der er nødvendige for din konto.