Sådan Put Music Fra min iPhone til iTunes

October 24

Sådan Put Music Fra min iPhone til iTunes


Ligesom legioner af iPod-ejere før dem, har iPhone-brugere søgt deres enheder og iTunes menuerne på udkig efter en måde at overføre deres musik fra deres iPhone til deres computer. Tredjeparts udviklere har dog trådte ind i tomrummet efter Apple, og der er en række enkle programmer til rådighed for at flytte din musik fra din iPhone til din pc eller Mac.

Instruktioner

Senuti

1 Åbn din webbrowser og gå til Senuti websted forbundet i afsnit af denne artikel Referencer. Klik på knappen "Prøv" for en måned lange retssag af softwaren. Du må ikke får brug for at købe software afhængigt af hvor meget musik du flytter til iTunes.

2 Følg trin-for-trin installationsvejledning på siden, der vises som retssagen downloader. Du kan springe de sidste to trin, medmindre du ønsker at købe softwaren.

3 Åbn Senuti ved at klikke på den i den mappe, du har downloadet den til (uanset hvor dine programmer er) og tilslut din iPhone til computeren. Din iPhone vil blive vist i toppen af ​​kolonnen i venstre side af programvinduet Senuti og indholdet af dit musikbibliotek vises i større vindue til højre.

4 Klik på et udvalg af musik, du ønsker at flytte fra iPhone til iTunes. Du kan vælge en sammenhængende række sange ved at klikke på den første, og klikke på den sidste, mens du holder "Shift" -tasten. Senuti kan meddele Dem, at der er en grænse for mængden af ​​sange, du kan overføre med prøveversionen. Juster dit valg i overensstemmelse hermed.

5 Klik på "Transfer", der vises som en nedadgående pil langs toppen af ​​ansøgningen. Dette vil indlede kopiering af sange fra din iPod til iTunes. Senuti er indstillet til at sende kopieret musik til iTunes som standard. Du kan ændre dette eller justere indstillingerne ved at vælge "Senuti> Indstillinger" og ændre standard til lagring i drop-down menuen. iTunes åbnes automatisk og musikken vil blive tilføjet.

iRip

6 Tilslut din iPhone til computeren.

7 Åbn din webbrowser og besøge iRip download site forbundet i afsnittet Referencer. Klik på "Gratis download" ikonet og klik på programmet i den mappe, hvor dine downloads gemmes igangsætte anlægget, der er automatisk for dette program. Programmet åbner på sin egen og advare dig, at din kopi er uregistreret. Du kan vælge at se bort fra dette og fortsætte med at bruge den begrænsede version af softwaren, eller du kan vælge at købe en licens.

8 Vælg, om du vil have programmet til automatisk at overføre din iPhone musik til iTunes eller om du vil manuelt vælge musik til at overføre i "Velkommen" dialogboks, der vises ud for påmindelsen registrering. Vælg den manuelle indstilling, medmindre du har valgt at købe en licens til programmet.

9 Vælg et bibliotek eller en spilleliste fra din iPhone til at vælge musik fra i venstre kolonne i programvinduet iRip. Foretag et udvalg af sange (maksimalt 100 for brugere uden licens), og klik på knappen "Import" i nederste venstre hjørne af programvinduet. Disse sange vil automatisk blive tilføjet til dit iTunes-bibliotek.

Xilisoft iPod Rip

10 Tilslut din iPhone til computeren, åbne din webbrowser og gå til Xilisoft iPod Rip downloadsiden angivet i afsnittet Referencer. Klik på "Gratis download" ikonet på venstre side af hjemmesiden og vente på prompt installation skal vises. Klik på ikonet for at starte installationen, og fortsætter gennem installationsprocessen som vejledt. Det anbefales, at du vælger den mappe, du normalt gemmer applikationer til "Destination" del af installationen.

11 Sørg for, at iTunes ikke kører, da dette program ikke vil fungere, hvis det er. Klik på knappen "Påmind mig senere" nederst på "Registrering" dialogboksen.

12 Vælg "Music" fra venstre kolonne i programvinduet og foretage et udvalg af sange fra hovedvinduet til højre ved at markere afkrydsningsfelterne til venstre for sporet navne. Klik på "iPod til iTunes" nederst i programvinduet. iTunes vil blive lanceret, og en dialogboks advarer dig af den succesfulde eksport vises i iPod Rip. Klik på "OK". Musikken er nu i iTunes.


relaterede artikler