Hvorfor kan jeg ikke få lyd Når du ser Live TV på min PC?

February 8

Andre end en urolig billede, nogle ting er så irriterende som forsøger at se live-tv uden at kunne høre det. Problemet kunne være din computer, eller det kunne også være videoafspilleren, der anvendes af den station, du ser på internettet.

mute-knapper

Mute knapper på både computeren og medieafspiller vil få dig til at høre nogen lyd. Kun én af disse knapper skal trykkes for alle lyd, der skal slås fra. Kontroller begge indstillinger, før forfølge andre muligheder.

Bind

Lydstyrken skal være skruet op på et niveau, der kan høres komfortabelt. De fleste volumen kontrol har skydere, justere lydstyrken op og ned.

Programmering

Det program, du forsøger at se måske ikke har lyd spille for en bestemt scene. Vent et minuts at afgøre, om der er et problem.

Højttalere

Højttalere er i sidste ende kilden til lyden på din pc. Broken eller beskadigede højttalere vil forårsage programmer, der skal til tavshed.

Plug-Ins

Plug-ins er programmer, som du kan downloade. De er nødvendige for at se nogle former for live streaming video. Forskellige medieafspillere kræver forskellige plug-ins. Medieafspilleren du bruger vil lade dig vide, hvilken plug-in til at hente og installere.

Lydkort

Lydkort er inde i hver computer. Brudte eller beskadigede lydkort vil forårsage ingen lyd til at blive hørt.