Sådan oprettes en Windows System Recovery Disk

November 4

Sådan oprettes en Windows System Recovery Disk


Windows System Recovery giver et middel til lagring og inddrive Windows operativsystemet i tilfælde af et hardware eller systemfejl, der korrumperer Windows. Hvis et system skal inddrives, System Recovery anvender en to-trins proces. Støvlen gendannelsesprocessen er det første skridt, og involverer midlertidigt at installere en ny kopi af Windows på computeren ved hjælp af Windows-operativsystemet DVD. Det andet trin er operativsystemet genoprette, der bruger oplysningerne på systemet opsving disk til at gendanne operativsystemet til sin tidligere tilstand ved hjælp af Windows Sikkerhedskopiering og gendannelse ansøgning.

Instruktioner

1 Åbn Windows "System og sikkerhed" ansøgning. Klik på Windows "Start" knappen og derefter klikke på "Control Panel". Vælg "System og sikkerhed" fra vinduet Kontrolpanel. "Windows" System og sikkerhed "vindue vil åbne.

2 Åbn Windows "Backup og Restore" ansøgning. Klik på "Backup og gendannelse" i System og sikkerhed vindue. Backup og gendannelse Vinduet åbnes.

3 Opret en systemgendannelse disk. Klik på "Opret et system opsving disk" knappen placeret på venstre rude af sikkerhedskopiering og gendannelse vinduet. Den "Opret et system reparation disk" dialogboksen vil bede dig om at indsætte en tom cd eller dvd i computerens cd- eller dvd-drevet.

4 Sæt en tom cd eller dvd i computerens cd- eller dvd-drevet. Klik på "Opret disk" knappen i "Opret et system reparation disk" dialogboksen. Windows vil begynde at oprette reparationen disken og giver dig besked, når det er færdigt.

5 Tag reparationer disk. Klik på "OK" i "Opret et system reparation disk" dialogboksen, når du bliver bedt af Windows, at systemet reparation disken er færdig. Fjern disken fra cd- eller dvd-drevet. Label disken med datoen skabt og gemme disken på et sikkert sted, så det kan tilgås, hvis systemet nogensinde skal inddrives.


relaterede artikler