Sådan oprettes en Secure Online Gavekort Dokument

November 22

Når en kunde er shopping online, hun ikke altid ved, hvad de skal købe til hende modtageren. Du kan miste et salg, hvis kunden giver op og træffer beslutning om en anden mulighed. Tilbyder online gavekort kan hjælpe dig med at undgå at miste en potentiel salg på grund af denne bekymring. Du kan oprette en sikker online gavekort i et par enkle trin.

Instruktioner

1 Opret din gavekort hjælp af en skabelon fra Microsoft Office online skabelon website for Microsoft Word (se Resources). Indtast et certifikat indløsning nummer manuelt i dokumentet sammen med antallet og oplysninger om dit website. Når certifikatet er færdig kan du derefter konvertere filen til PDF-format ved hjælp af Adobe Acrobat eller et lignende PDF oprettelsen værktøj, der giver dig mulighed for at angive en adgangskode til at åbne PDF-filen for at gøre det sikkert (se Ressourcer til PDF password indstilling information). Send hver PDF til kunden sammen med adgangskoden, efter at han køber gavekortet online.

2 Brug Giftango til at oprette gavekort (se Referencer). Tjenesten gør det muligt at vælge en skabelon; indtaste dine oplysninger, herunder en indløsning nummer efter eget valg; derefter generere brugerdefinerede certifikat. Du kan derefter vælge den mulighed for at udskrive dit gavekort til en PostScript-printer (en gratis en er tilgængelig på Adobes hjemmeside - se Resources) for at producere en PostScript-fil. Du kan derefter konvertere denne efterskrift fil til en sikker PDF med en adgangskode ved hjælp af Adobe Acrobat eller et lignende PDF creator.

3 Opret en konto med Gavekortet Café som et andet alternativ til at oprette en online gavekort (se Referencer). Tjenesten genererer online gavekort automatisk på din hjemmeside via en sikker indkøbskurv link. Du vælger beløbet og tilpasse udseendet. Tjenesten overvåger også brug af gavekort, herunder restbeløb på certifikatet, når det bruges af kunden via din online konto.


relaterede artikler