Sådan bruges en Lightbox Plugin med andre plugins på WordPress

August 27

Sådan bruges en Lightbox Plugin med andre plugins på WordPress


Lysbord er et script, der overlejrer billeder på hjemmesider. En lille miniature af billedet vises, og når brugeren klikker på det, vises den fulde version i midten af ​​skærmen, mens resten af ​​websiden dæmpes for at give billedet centrum. Lysbord sommetider virker ikke korrekt med andre plugins, som regel fordi den anden plugin bruger også en "onload" attribut i body-tagget af sitet. Ret dette problem enten ved at fjerne den anden plugin, opdatere dine plugins eller tilføje den Lysbord kode til slutningen af ​​onload tag.

Instruktioner

Udskift en Modstridende Plugin

1 Log ind på din WordPress admin kontrolpanel, derefter gå til "Plugins". Åbn en ny fane i din browser, og lægge op et indlæg eller side, der indeholder en Lysboksbillede. Klik på billedet for at bekræfte, at plugin ikke fungerer korrekt - som regel, vil det åbne i et nyt vindue i stedet for i en Lysbord vindue.

2 Gå tilbage til fanen kontrolpanelet. Deaktiver en af ​​dine andre plugins. Start med billedrelaterede plugins eller dem, der bruger JavaScript. Så gå tilbage til fanen din hjemmeside, opdatere siden og klik på Lysboksbillede igen.

3 Kontroller resultaterne. Hvis Lysbord stadig ikke virker, skal du genaktivere plugin, så gå tilbage til trin 2 og gentag processen. Hvis Lysbord vises, har du fundet den modstridende plugin. Du kan nu finde en alternativ plugin, der udfører den samme funktion, men ikke i modstrid med Lysbord.

Redigering Body Tag

4 Log ind på din WordPress admin kontrolpanel. Klik på "Udseende", "Editor" og derefter klikke på "header.php" fra listen over filer til højre.

5 Rul ned koden i midten af ​​siden, indtil du finder <body> tag. Se efter "onload =" attribut til dette tag. Ved slutningen af ​​denne attribut, men før den afsluttende anførselstegn, skal du skrive følgende:

; InitLightbox ()

6 Klik på "Opdater File" knappen lige under hovedredigeringsområdet. Snarere end at have en script overskrive den anden, vil de begge kører sammen på din webside.

Opdatering plugins

7 Log ind på din WordPress admin område. Klik på "Plugins" i menuen til venstre.

8 Klik på "Opdatering tilgængelig", placeret nær toppen af ​​skærmen.

9 Klik på "Opdater automatisk" linket under første plugin på denne liste. Når opdateringen er færdig, skal du gå tilbage til menuen plugins og gentage denne proces, indtil alle opdateringer er afsluttet.

10 Læg din hjemmeside og teste en Lysboksbillede. Denne proces virker nogen gange, fordi Lysbord ikke vil fungere, medmindre siden er fuldt lastet, og hvis en out-of-date plugin forårsager en fejl, der forhindrer indlæsning, vil Lysbord ikke.


relaterede artikler