Sådan Fix Space Bar på en Dell 1200 Laptop

September 10

Sådan Fix Space Bar på en Dell 1200 Laptop


Alle laptop tastaturer har samme grundlæggende struktur, når det kommer til fastgørelse af nøglerne. Dette omfatter Dell Inspiron 1200. mere handling din laptop ser, jo mere sandsynligt nøglerne vil begynde at holde. Støv og snavs ophobes under de centrale hætter og bosætte sig i mekanismerne. Ofte et mellemrumstasten vil ikke reagere, når presset eller holde fast i sænket position før poppe op igen. Hvis mellemrumstasten kommer ud på egen hånd, kontrollere, om plasten er revnet eller knækket; ellers kan din bar lige brug for en anstændig rengøring.

Instruktioner

1 Skub noget tynd under mellemrumstasten. En lille flad skruetrækker fungerer godt.

2 pop forsigtigt mellemrumstasten hætten tastaturet.

3 Kig på stedet på tastaturet, der holdt på mellemrumstasten cap. Du vil se en metalstang. Dette er holderen bar. Baren vender mod dig med enderne peger opad. Glid skruetrækker under baren og trække op og til højre. Træk forsigtigt, fordi plast holdere sikre det på plads. Det vil frigive på højre side først. Når højre side er ude, skub det til venstre, og tag på mellemrumstasten.

4 Rengør mellemrumstasten hætte og metal holder ved at dyppe en vatpind i sprit og tørrer under hætten. Rengør begge sider af holderen og afsnittet på tastaturet, der holder mellemrumstasten.

5 Skub enten ren metal bar eller en ny tilbage på plads på tastaturet. Reverse de trin, der anvendes til at fjerne metalstangen at geninstallere det.

6 Indstil mellemrumstasten hætte oven på holderen bar. Tryk jævnt på begge sider; du vil føle en snap, da det bliver sikkert.

7 Hit tasten flere gange; det bør ikke holde, men i ryk.


relaterede artikler