Sådan bruges Office 2007

February 17

Du har fået den nyeste Microsoft-teknologi, og det er lige der foran dig, men du ikke har alle den know-how du gjorde på tidligere versioner. Office 2007 kan være en vanskelig system, hvis du ikke kender nogle af nuancerne i softwaren. En masse ting har ændret sig, men ikke at bekymre dig. Med denne vejledning, bør du være i stand til at finde det, du har brug for at betjene sådanne ting som Word, Excel og Powerpoint med lethed.

Instruktioner

Sådan bruger Office 2007

1 Åbne op for Office 2007 boksen og sætte disken i computeren. Dette program vil spørge dig, om du vil installere en produktnøgle. Du skal have produktnøglen til at betjene disse programmer. Hvis du ikke sætte det i, vil det give dig en 60-dages prøveversion af softwaren. Nøglen registrering findes på en mærkat på bagsiden af ​​skiven ærmet ..

2 Hvis ikke automatisk tilføjet ikoner, tilføje dem til dit skrivebord. Alt du skal gøre er at gå ind i din "Start" -menuen. I Vista, ville du skrive i det program, du vil bruge (Word, Excel, Powerpoint, etc.), i XP, ville du hit "Søg" først, derefter søge efter selve programmet. Hvorefter du kan simpelthen højreklikke på ikonet og "Kopier" det, så gå til skrivebordet og "Indsæt". Du har nu ikoner.

3 Forstå det nye "kontor" knappen. Hvis du har brugt tidligere versioner af Microsoft Office før, vil du opdage, at for det meste, de funktioner, der er forbundet med "File" er blevet flyttet til en enkelt knap kaldet "Office-knappen". Hvis ikke, skal du finde på denne knap i øverste venstre hjørne af skærmen, og tryk den. Du kan finde de fleste af dine nyttige funktioner der, åbne alle gemte dokumenter, oprette nye dokumenter, eller gemme eller udskrive dokumenter derfra.

De fleste af de ting, som en begyndende bruger ønsker er lige der i fanebladet menuen øverst på skærmen. Skrifttyper, afstand og brevfletning i Word, samt talformater, formler og graf diagrammer i Excel, ud over multimedieklip, animationer selv din designskabelon i Powerpoint.

4 Udnyt softwaren på samme måde, du gjorde tidligere versioner. Derfra Microsoft Office er en af ​​de enkleste værktøjer til at bruge. I ord, kan du bare begynde at skrive og du har fået et brev i gang. I Excel, kan du begynde at tilslutte tal i højre væk, og Powerpoint, kan du bare begynde at bruge slides med det samme. Powerpoint selv kommer med snesevis af skabeloner, som du kan bruge lige ved at vælge "Design" bar på toppen af ​​din menu.

Sørg for at gemme, når du er færdig med at eksperimentere

5 Juster dine gemte dokumenter til deling. Et problem med Office 2007, er, at det sparer i et format, der kun genkendes af andre computere, der kører Office 2007! Hvis du skal sende et dokument til en person, der har en ældre version af MS Office, skal du gemme dine dokumenter i det, der kaldes "kompatibilitetstilstand." Gå til "Gem som" og vælg "Word 97-2003-dokument", "Excel 97-2003 Workbook" eller "Powerpoint 97-2003 Præsentation." Fordi Office 2007 er bagudkompatibel, vil det læse ældre dokumenter i kompatibilitetstilstand. Så hvis du kender nogen med en tidligere version af Word, skal du konvertere det, før du sender den til dem.


relaterede artikler