Sådan Set Up en sekundær e-mail-konto i Comcast SmartZone

February 19

Sådan Set Up en sekundær e-mail-konto i Comcast SmartZone


Alle Comcast højhastigheds-internet-kunder får en gratis e-mail-konto med deres tjeneste. En Comcast tekniker vil oprette denne konto, da han installerer og aktiverer din hardware og internet service. Hvis du har andre medlemmer i din familie, eller du ønsker at have flere konti for dig selv, kan du logge ind på Comcast hjemmeside for at oprette op til fem sekundære SmartZone brugerkonti, som hver har en e-mail-adresse af sine egne.

Instruktioner

1 Besøg comcast.com at få adgang til dine kontooplysninger. Bemærk at dette er forskelligt fra den comcast.net websted, du besøger for at hente dine e-mails.

2 Klik på "Min konto" i øverste højre hjørne på websiden og indtast dine legitimationsoplysninger. Klik på "Log ind" for at logge ind på siden.

3 Klik på fanebladet "Brugere og indstillinger" og klik på "Opret Sekundær User." Dette vil være lige under en drop-down feltet "Vælg en brugerkonto" nær toppen af ​​siden.

4 Indtast det første og sidste navn på den bruger under "Personlige oplysninger".

5 Indtast et brugernavn, adgangskode, hemmeligt spørgsmål og hemmelige svar under "Brugernavn og adgangskode." Comcast giver en grafisk til lønklasse styrken af ​​din adgangskode. Prøv at vælge en kompleks adgangskode, der registrerer så stærk. Klik på "Næste".

6 Besøg comcast.net at logge ind på SmartZone postkasse din nye bruger.