Sådan gendanne slettede e-mails fra Hotmail

February 17

Sådan gendanne slettede e-mails fra Hotmail


Hvis du sletter en e-mail fra din Hotmail-konto og senere indse, at du har brug for det, kan du være i stand til at hente det, hvis du handle hurtigt nok. For en kort tid, er slettede e-mails gemt i "Slettet" mappe, hvor du nemt kan få adgang til, se og inddrive dem. Hvis du har brug for en meddelelse tilbage, der ikke er synlig i din mappen Slettet, kan du kontakte Windows Live Solution Center for yderligere hjælp.

Instruktioner

Kontroller mappen Slettet

1 Log ind på din Hotmail-konto, og klik på "Slettet" i venstre side af hjemmesiden.

2 Se efter e-mail, der blev slettet. Hvis du finder det, skal du klikke på afkrydsningsfeltet ud for det at kontrollere det.

3 Klik på "Flyt til" øverst på siden, og vælg "Indbakke". Den e-mail skal gendannes til din indbakke.

Kontakt Windows Live Solution Center

4 Skriv windowslivehelp.com i browserens adresselinje.

5 Klik på "Hotmail".

6 Rul ned til "Forums" overskrift, og klik på "mistede eller slettede e-mails."

7 Klik på "Stil et spørgsmål". Hvis du ikke allerede har et Windows Live Solution Center-konto, bliver du bedt om at oprette en, før du kan stille et spørgsmål.

8 Indsend en besked til dette forum anmoder om hjælp fra en Windows Live ekspert. Medtag din e-mailadresse og præcisere, at du har brug for en udgår email genvundet. Du vil modtage et svar fra en Windows Live ekspert, der kan forsøge at hente dine nyligt slettede e-mails.

TIPS

  • Prøv at hente dine slettede e-mail så hurtigt som muligt. Når e-mailen er slettet permanent fra Hotmail servere, er der ingen måde at få det tilbage.