Sådan Indsæt en Grafikkort

July 2

Sådan Indsæt en Grafikkort


Et bedre grafikkort vil gøre grafik hurtigere, proces grafisk data mere effektivt og giver dig adgang til opdaterede grafik teknologi, ifølge Microsoft. Som teknologiske ændringer og bliver mere krævende af din hardware, vil en stærkere, nyere grafikkort fremskynde din computers ydeevne ved at give mere processorkraft til grafik information, og frigøre RAM til forarbejdning systemdata. Når du vælger et kort, der passer til dit behov og budget, skal du indsætte grafikkortet i computeren.

Instruktioner

1 Luk computeren ned og afmontere de edb-kabler fra bagpanelet og front perifere stik. Kontroller, at computeren er afbrudt fra alle stikkontakter. Placer computeren tårnet på et sikkert sted at arbejde. Tryk på computerens afbryderknap igen, når alle kabler er afbrudt. Dette fjerner enhver afgift systemets bundkort kan stadig indeholde.

2 Fjern de skruer, der holder computeren sagen side panel sikker. Fjern computerens sidepanel ved at skubbe tilbage og trække panelet væk fra computeren sagen. Placer sagen panel sikkert til side og placere computeren sagen på et sikkert sted at arbejde på de interne komponenter.

3 Rør ved metalrammen af ​​sagen for at forhindre enhver udladning af statisk elektricitet, der kan skade din computers sarte komponenter. Find ekspansion slot på bundkortet for det nye grafikkort. Fjern den nuværende grafikkort, hvis en sådan findes. Afbryd enhver strømforsyning kabel fra det eksisterende kort og fjern skruen fra bagpanelet, der holder den nuværende kortet på plads. Løft eksisterende kort lige op for at fjerne det fra ekspansion slot.

4 Ret stikkene på nye grafikkort med den åbne ekspansion slot til stede på dit bundkort. Tryk grafikkortet lige ned og lytte til kortet at klikke på så den sidder rigtigt. Slut kortet til computerens strømforsyning, hvis det er nødvendigt. Brug en computer sag skruen for at fastgøre det nye grafikkort til computerens bagpanel.

5 Placer siden af ​​computeren igen og stram skruerne, der holder sidepanelet på plads. Tilslut alle computer kabler til computeren og tænde dit system på.

TIPS

  • Efter indsættelse af nye grafikkort, installere driverne fra installations-cd'en, der følger med grafikkortet. Installation af korrekte drivere sikrer, at du får den bedst mulige ydelse fra dit nye opgradering grafikkort.
  • Grib aldrig ind i en computer sag, mens computeren er tændt eller tilsluttet en strømkilde. Det kan medføre elektrisk stød eller beskadigelse af computerens interne komponenter.

relaterede artikler