Thunderbird 3 Tutorial

May 20

Thunderbird er en alternativ mail-klient udviklet og distribueret af Mozilla. Thunderbird er helt gratis at bruge og har en stor mængde brugeroprettede plugins til rådighed. Hvis du har besluttet at prøve dette program, skal du lære at bruge programmet. Dette omfatter at lære at oprette din e-mail-konto med ansøgningen samtidig være i stand til at navigere komfortabelt gennem hver af sine vigtigste menuer og funktioner.

Instruktioner

Account Setup

1 Åbn Mozilla Thunderbird 3. En hurtig metode til at åbne Thunderbird er ved at klikke på "Start" for at åbne menuen Start. Skriv "Thunderbird" i "Søg efter programmer ..." boksen og tryk på "Enter" -tasten. Dette åbner Thunderbird interface på din skærm.

2 Klik på "File" og derefter "Ny", og klik på "Mail-konto." Dette indlæser en mail-konto skærmbilledet Opsætning.

3 Skriv dit navn, som du ønsker for den at blive vist til andre i "Dit navn" feltet. Skriv din e-mail-adresse og adgangskode på deres respektive områder, og klik på knappen "Fortsæt". Thunderbird vil automatisk få de relevante serverindstillinger til din postbud.

4 Gennemgå den opnåede information, og klik på "Opret konto" knappen. Du har konfigureret din Thunderbird til at bruge din e-mail-konto.

Modtagelse og organisere dine meddelelser

5 Klik på "Get Mail" knappen, som er placeret øverst til venstre på Thunderbird interface.

6 Kig nederst i vinduet Thunderbird umiddelbart efter tryk på "Get Mail" knappen. Dette giver dig en status for din anmodning.

7 Se på midten af ​​skærmen. Det er her, alle dine meddelelser vises.

8 Åbn en mail ved at dobbeltklikke på elementet. Dette åbner den i en separat fane i Thunderbird, som giver dig mulighed for at se beskeden i fuld visning.

9 Find funktionsknapperne øverst til højre i din mail. Knappen "Svar" bruges til at svare afsenderen. Den "Fremad" knappen giver dig mulighed for at sende e-mail til andre. Den "Arkiv" funktion gør det muligt at gemme beskeden. "Junk" gør det muligt at markere eller fjerne markeringen posten som papirkurven, og "Slet" kan du sende meddelelsen til papirkurven mappe.

10 Højreklik "Indbakke" i venstre rude. Dette viser en liste med muligheder i sammenhæng. Kig på "Ny mappe" valgmulighed. Klikker på denne mulighed vil tilføje en ekstra ny mappe på venstre rude. Du kan gemme beskeder i denne mappe ved at højreklikke på meddelelsen og klikke på "Flyt til, din mappe." Dette er nyttigt for at sikre beskederne i Thunderbird bevare overblikket og let tilgængelige.

11 Find "Trash" -ikonet, som også er på den venstre rude. Det er her, varer, du har markeret til sletning vises. Med jævne mellemrum rydde din papirkurv. Udfør denne handling ved at højreklikke på ikonet og klikke på "Tøm papirkurv" ikonet.

Sende Mail og Administration af kontakter

12 Klik på "Adressebog" knappen øverst. Dette åbner et separat Thunderbird komponent på din skærm. Dette bruges til at administrere din kontaktliste i Thunderbird.

13 Klik på knappen "Ny kontaktperson". Dette åbner en ny kontaktperson dialog menuskærm. Dette skærmbillede indeholder input felter bruges til at indtaste kontaktoplysningerne for dine venner, familie og kolleger. Indtast deres oplysninger i de respektive felter, og klik på "OK" knappen.

14 Vælg "Write" knappen i toppen af ​​Thunderbird interface. Dette åbner et Write vindue. Klik på ikonet person i feltet "Til", og vælg en modtager fra din adressebog. Alternativt, skriv manuelt en modtagerens e-mail-adresse på dette område.

15 Skriv et emne for e-mail i feltet "Emne" feltet, og en besked i brødteksten. Du kan også sende en vedhæftet fil, såsom et billede eller en arkivfil, ved at klikke på knappen "Vedhæft" øverst og browsing til den ønskede fil.

16 Klik på knappen "Send" at levere din besked. Du har nu lært at navigere og bruge Mozilla Thunderbird.