Nem måde at opdatere drivere

September 1

Chauffører er filer, som Windows bruger til at genkende alt fra printeren til dit tastatur til den skærm, du bruger til at læse denne artikel. Alle har brug for dem, men nogle gange Windows kan ikke identificere noget nyt, at du har tilsluttet (især hvis det er en frisk installation). Måske har du nogle drivere på en disk, men de ser temmelig gammel. Hvad er en person at gøre?

Windows opdatering

Nem måde at opdatere drivere


Heldigvis har Microsoft kommet langt siden 1995. Det meste af det, du har brug for at få alt kører problemfrit bør være tilgængelig fra Windows Update. I Vista, er denne service integreret i skrivebordet. I XP, vil du få adgang til den via Internet Explorer. Uanset hvad, den nemmeste måde at få adgang til det, er at klikke på "Start" knappen, derefter "Alle programmer" og derefter "Windows Update". Du skal muligvis klikke gennem et par prompter, men i sidste ende Microsoft vil scanne din computer for eventuelle nødvendige opdateringer og præsentere dem til dig på en liste. Vigtige opdateringer er valgt som standard. Ellers markere felterne for andre ting, du ønsker. Windows Update bør anerkende computerens interne og eksterne komponenter, hente opdateringerne, installere dem og bede dig om at genstarte.

Bookmarking downloadplaceringer

Selvfølgelig er der tidspunkter, hvor Windows Update ikke genkender noget. Eller du bruger et skærmkort, der får opdateringer på månedsbasis fra producenten. Microsoft certificerer alle tilgængelige opdateringer gennem sin tjeneste, og det tager tid. Så de seneste opdateringer fra producenten er ikke altid tilgængelige. I så fald skal du gå til producentens websted. Bogmærke download-sider til alle dine komponenter, der modtager hyppige opdateringer. På den måde behøver du ikke at grave omkring Google eller selskabets hjemmeside næste gang.

Når du vælger at gå denne vej, vil opdateringerne normalt installere sig selv; du bare dobbeltklikke på opdateringen, når du har downloadet det, klik gennem et par prompter, og genstart computeren. Men nogle gange den nyere driver har ikke sin egen installatør, og vi er nødt til at gøre det manuelt. Det er, hvor Enhedshåndtering kommer i.

At gøre det den gammeldags måde

Nem måde at opdatere drivere


I Windows XP skal du klikke på knappen "Start", vælg "Kør" og skriv "devmgmt.msc" (uden anførselstegn). I Vista, klik på "Start" knappen, og skriv devmgmt.msc i søgefeltet. Dette vil åbne vinduet Enhedshåndtering.

Nu, forhåbentlig du vide, hvilken type enhed du opdaterer. Klik på "+" tegnet ved siden af ​​den for at se den specifikke model af enheden. Vælg denne model, skal du højreklikke på det, og klik på "Opdater driver". Den vil spørge dig om du vil oprette forbindelse til internettet. Vælg "Nej, ikke på nuværende tidspunkt", og klik på Næste. Så "Installer fra en liste eller en bestemt placering." I det næste vindue, skal du markere feltet ud for "Medtag denne placering i søgningen" browse til, hvor din driver er, og klik på "OK". Klik på Næste, og Device Manager bør anerkende din driver i et par sekunder. Klik gennem et par flere prompter og genstart computeren.


relaterede artikler