Sådan opdaterer flere Twitter konti

November 4

Sådan opdaterer flere Twitter konti


Opdatering af flere Twitter-konti kan simpelthen gøres ved hjælp af forskellige dashboards for social management medier. TweetDeck og HootSuite er to populære muligheder for dem, der administrere flere konti på en daglig basis. Begge giver dig ikke kun at overvåge og opdatere dine Twitter-konti, men også for at gøre det samme for Facebook, LinkedIn og andre netværk. Sammenkædning dine konti til forskellige sociale medier dashboards er en simpel proces.

Instruktioner

1 Opret en HootSuite konto, hvis du vil opdatere og administrere forskellige Twitter-konti og har alle dine indstillinger gemt gennem en online profil. HootSuite lader dig linke flere Twitter-konti, der kan opdateres i fællesskab eller enkeltvis fra et betjeningspanel. Adgang instrumentbrættet overalt med en internetforbindelse, da alle dine indstillinger gemmes ved at oprette en HootSuite konto.

HootSuite er godt for styring forskellige Twitter-konti, som har hold arbejder på dem. Det virker specielt godt hvis du opdaterer og styre en virksomhed Twitter-konto. Føj forskellige medlemmer til at arbejde med Twitter-konto, så længe de har HootSuite konti.

2 Hent TweetDeck hvis du ønsker at opdatere forskellige Twitter-konti fra en computer. TweetDeck er ligesom HootSuite, selvom du kun kan hente den til en computer. Med andre ord, kan du ikke få adgang til det fra steder uden re-downloade det på den nye computer. Med TweetDeck, kan du opdatere forskellige sociale medier netværk, herunder forskellige kvidre konti.

3 Behov for at opdatere på farten? Twitterrific, en Twitter opdatering og styring app til din iPhone, vil give dig mulighed for at holde strøm, mens du er væk fra din computer. Brug Twitterriffic på din mobile enhed. Det lader dig styre forskellige kvidre konti, og giver dig også mulighed for at søge og gemme søgninger i programmet, mens du bruger det fra din iPhone.