Sådan Fix en Computerbrowser

August 9

Computer browsere åbne en dør til World Wide Web-servere, der leverer dynamisk indhold via websteder. Nogle gange, kan din browser vise forkert data fra en webside, der fører til uforklarlige logouts, tilslutning timeouts og mislykkede tilslutninger. De mest populære browsere bruger en cache til at indlæse websider hurtigere, men nogle gange cache lagrer data, der ikke længere er nyttige eller ændringer over tid. Når en hjemmeside gør en opdatering, kan din browser stadig forsøge at bruge sin cache til at indlæse sine sider.

Instruktioner

1 Sørg for, at problemet ikke stammer på webserveren udgang. Prøv at gå til en anden hjemmeside og se, om browseren indlæser det perfekt. Hvis den gør, skal du kontakte webmasteren på den side, der har problemer med læsning og underrette webmaster af problemet.

2 Kontroller din internetforbindelse ved at klikke din "Start" menuen, klikke på "Alle programmer", "Accessories" og "Kommandoprompt". Skriv "ping someserver.com," erstatte "someserver.com" med et websted, du ofte adgang. Prøv forskellige adresser. Hvis du ikke kan pinge nogen af ​​dem, har du en internet problem på din ende. Pinge verificerer, at du kan nå en server fra din internetforbindelse. Den "ping" består grundlæggende af en pakke sendt lige til kontrol, venter på serverens svar.

3 Åbn din browser og rydde cachen, hvis du får mærkelige billeder eller mærkelig opførsel fra en hjemmeside. På Firefox, klik på "Funktioner" klik "Ryd historik," vælge "Cache" og klik på "Ryd nu". På Google Chrome, skal du klikke på ikonet værktøj, klik på "Indstillinger" klik "Under the Hood," klik "Ryd browserdata", vælg "Tøm Cache" og klik på "Ryd browserdata". På Internet Explorer, klik på "Funktioner" klik "Internetindstillinger", klikke på "Slet" under "Browserdata" vælg "Temporary Internet Files" og klik på "Slet".

4 Klik på din "Start" menuen, klik på "Alle programmer," klik "Accessories" og klik på "Run". Skriv "services.msc". Rul ned til "DNS Client" og højreklik på den. Klik på "Stop". Kontroller, om du stadig har problemer. Nogle gange din computer holder forældede DNS-poster i værtslandet konfigurationen af ​​din DNS-klient, der kan forklare, hvorfor nogle hjemmesider lægger og andre er timing ud.


relaterede artikler