Sådan bruges Extrude Cloner i "CINEMA 4D"

April 15

Cinema 4D er en 3D-modellering og animation pakke tilbydes af Maxon Corporation. Det er ofte bruges til at skabe modeller til brug i bestemte tv, film eller spilprojekter. Det er også ofte brugt til at skabe modeller til salg til andre, eller til at give væk. Cinema 4D har en række værktøjer og funktioner, der fremskynder processen med modellering. Det kan endda hjælpe dig med at løse fejl. For eksempel kan du oprette en række objekter ved hjælp af kloning funktion, og derefter indse, at du gerne vil gøre yderligere modellering ved hjælp af Extrude funktionen. Snarere end at udføre denne redigering på hver klon individuelt, kan du anvende ændringen for dem alle på én gang.

Instruktioner

1 Open Cinema 4D. Gå til fanen "primitiver" øverst og vælg "Cube".

2 Klik på "Make Object Redigerbar" knappen i venstre værktøjslinje. Klik derefter på "Brug Polygon Tool" knappen på værktøjslinjen.

3 Højreklik på den model, og vælg "Clone". I "Clone Options" i nederste højre hjørne, vælge det antal kopier, du ønsker og sæt "Offset" (afstanden mellem kopier) og aksen du vil have dem lagt ud på. Klik på "Anvend" og dine klonede kopier vil blive oprettet.

4 Valgte "Live Selection" værktøj fra værktøjslinjen, og klik på den samme polygon på hver af de kloner, som du ønsker at ekstrudere. Højreklik og vælg "Extrude."

5 Træk med musen på en af ​​de ansigter at ekstrudere polygon til, hvor du ønsker det. Du vil se, at de andre matchende ansigter på de andre terninger ekstruderes samtidigt. Gem dit arbejde.


relaterede artikler