Sådan bruges DVD Shrink

April 3

Mens DVD'er er en af ​​de mest holdbare og langvarige former for skrivbare medier til rådighed, er de ikke uigennemtrængelig for skade. På grund af dette, at have en metode til at sikkerhedskopiere dine yndlings-DVD'er og hjemmevideoer er livsvigtig for alle videophile. Hvis du ønsker at bevare dine købte dvd'er, kan du lave en kopi af dem til at bruge til visning. Men vil indkøbte DVD'er ikke passer på en almindelig dvd. En mulighed er at bruge DVD Shrink, et freeware program, der kan skrumpe dine favorit DVD, så det vil passe på en regelmæssig 4,7 GB DVD-R.

Instruktioner

1 Download en kopi af DVD Shrink fra linket i Ressourcer og installere det på din computer.

2 Indsæt den DVD, du vil kopiere. Hvis det automatisk begynder at spille, bare stoppe filmen og lukke videoafspilleren.

3 Sådan bruges DVD Shrink


Dobbeltklik på ikonet DVD Shrink at åbne programmet.

4 Sådan bruges DVD Shrink


Klik på "Åbn disk" ikonet i øverste venstre hjørne. Du vil se indholdet af disken spiller meget hurtigt, som programmet analyserer disken.

5 Sådan bruges DVD Shrink


Når disken er blevet analyseret, vil du modtage en skærm, der præsenterer detaljerne i skiven og hvor meget det kommer til at blive komprimeret, så det kan være på en almindelig DVD. I dette eksempel DVD behøver ingen komprimering. Hvis du indsætter en disk og udlæsning viser, at det vil være en 56 procent kompression, kan du klikke på "Re-Author" knappen og fjerne ethvert indhold, som du ikke ønsker, at forbedre kvaliteten af ​​kompressionen.

6 Sådan bruges DVD Shrink


Klik på "Backup" ikonet. Det er her, du vil vælge en mappe til dine rippede filer. Når du laver en mappe, skal du sørge for feltet er markeret ud for "Opret VIDEO_TS og AUDIO_TS undermapper" og klik på "OK".

7 Sådan bruges DVD Shrink


Filmen vil nu spille hurtigt i visning boksen, og du vil se progression af rip. Når rip er færdig, kan filmen brændes til en DVD-R automatisk via DVD Shrink bruge NERO. Eller hvis du har forskellige DVD-brænder software, kan du åbne det manuelt og brænde de rippede filer som du normalt ville.

TIPS

  • DVD Shrink er freeware, og det er kun at blive brugt til at oprette sikkerhedskopier af DVD'er, du allerede ejer. Det er ulovligt at lave kopier af lejede eller lånte dvd'er, eller at kopiere dem og sælge dem for profit.

relaterede artikler