Sådan oprettes en hjemmeside med WordPress

April 21

Sådan oprettes en hjemmeside med WordPress


Oprettelse af en hjemmeside med WordPress involverer et par enkle indstilling justeringer. Ved at ændre din startside til en statisk side, vil du skifte funktionaliteten af ​​din WordPress websted fra en dynamisk blogging platform til en statisk, oplysende hjemmeside. Dette gør det muligt blogging platform til at fungere som et content management system (CMS). Et CMS giver dig mulighed for nemt at foretage æstetiske justeringer til dit websted ved at ændre temaer og funktionalitet mens det faktiske indhold intakt. (Se reference 1)

Instruktioner

1 Log ind på din WordPress dashboard ved at bruge det rigtige brugernavn og adgangskode. Disse er tildelt til dig via e-mail, når kontoen er oprettet, og under fanen Brugere, kan du ændre eller oprette forskellige administrative brugere efter din konto er levende. Instrumentpanelet giver dig adgang til "back end" af webstedet og giver dig mulighed for at justere og tilføje indhold.

2 Gå til afsnittet Sider i venstre side af instrumentbrættet, og vælg Tilføj ny side link. Mærk denne side "Home", og tilføje eventuelle kopi, logoer, grafik eller billeder. Den konkrete udformning af indholdet vil afhænge af det tema, du vælger. Du kan vælge mellem tusindvis af temaer, der spænder fra enkle, gratis skabeloner til skræddersyede, højt udviklede temaer til rådighed til salg fra individuelle udviklere.

3 Gem dine ændringer på siden, og vende tilbage til afsnittet Indstillinger i instrumentbrættet.

4 Vælg Reading indstillingen under Indstillinger, og vælg statisk side boblen ved siden af ​​Front Page Displays.

5 Gå til forsiden rullemenuen placeret direkte under statisk side indstilling, og vælg startsiden du lige har oprettet. (Se reference 2.) Hvis du planlægger at have en blogging side på dit websted, kan du også udpege en ekstra side, hvor blogindlæg kan placeres. Du skal blot aktivere Indlæg Page rullemenuen, og vælg din blog side fra menuen.

6 Vælg linket øverst i instrumentbrættet mærket med navnet på dit websted, som vil lede dig til den levende version af dit website. Kontroller, at hjemmesiden nu er statisk, hvilket betyder, at det ikke indeholder nogen blogging indgange og indlæser den måde, du forestillede sig.

TIPS

  • Ved hjælp af en brugerdefineret tema fra et selskab, såsom www.StudioPress.com eller www.WooThemes.com, kan du oprette en hjemmeside med et professionelt udseende. Dette udseende er ideel, hvis din hjemmeside vil blive udnyttet til en virksomhed eller portefølje site.
  • Tilpassede temaer kræver et grundlæggende kendskab til WordPress til korrekt at gennemføre, men de fleste købte temaer har rigelig brugerfora og teknisk support. De har også designere til rådighed for udlejning, der arbejder specifikt med deres temaer, gør dit tilpasning hurtig og smertefri.

relaterede artikler