Sådan Oversæt rater til spansk

July 15

Sådan Oversæt rater til spansk


Oversættelse af ord og sætninger er simpelt i dagens verden. Der er en lang række applikationer for næsten enhver enhed, hvilket gør oversættelse mellem næsten alle sprog sømløse. Oversætte ordet "rater" til spansk fra engelsk er en meget simpel opgave, der kan gøres på blot et par trin.

Instruktioner

1 Find din favorit oversættelses-software. Du kan bruge enten et program, du finder online, eller du kan købe en. På grund af de mange gratis tjenester tilgængelige online, bør du ikke behøver at købe ekstra software. En populær og veldokumenteret online oversætter er Googles tjeneste, som du kan finde på http://translate.google.com/#.

2 Juster sprogindstillinger. Lige over den tomme tekstboks, hvor du vil indtaste det ord, du gerne vil oversætte, vil du se sprogindstillinger, at der på Google oversætter, vil læse "Fra: Registrer sprog" og ". Til: Engelsk" Ændre disse indstillinger ved at klikke på drop-down menuer og vælge engelsk for "Fra" sektionen og spansk for "Til" sprog.

3 Indtast ordet "rater" og klik på "Oversæt". Du kan endda springe den manuelle trin for at klikke på "Oversæt" kasse som ordet vises til højre på egen hånd; blot skrive ordet ind i feltet. Ordet vil oversætte som "cuotas."


relaterede artikler