Hvad skal gøre, når den mikrofon Sound blinker på ooVoo?

July 27

Hvad skal gøre, når den mikrofon Sound blinker på ooVoo?


Når mikrofonen lyd ikonet blinker i ooVoo ansøgning, er det en indikation af et problem med enheden. Hvis ikonet fortsætter med at blinke efter kontrol mikrofonens lydstyrke for at sikre det ikke er dæmpet eller for lav til din kontaktperson at høre dig, der er andre muligheder fejlfinding.

Tilslutninger

Hvis mikrofonen lyden blinker på ooVoo, kontrollere enhedens forbindelse til din computer. Sørg mikrofonen er korrekt tilsluttet, og at den er indstillet som standardenhed til optagelse. Højreklik på "Volume" ikonet på proceslinjen, og klik derefter på "Recording Devices." Din mikrofon skal have et grønt flueben ud for det at angive det er standard enhed. Hvis ikke, skal du højreklikke på det og gøre det standard.

Genstart Application

Log ud af ooVoo ansøgning, hvis ikonet mikrofon lyden fortsætter med at blinke. Du bliver nødt til at afbryde dit headset eller mikrofon fra computeren, før du logger ud. Luk ud ansøgningen helt og tilslut dit headset. Genstart ooVoo og køre konfigurationen test fra menuen indstillinger i programmet. Konfigurationen test vil hjælpe dig med at indstille din mikrofon som standard for anvendelse og kontrollere det for lydkvalitet.

Opdater drivere

Når ikonet mikrofon lyden fortsætter med at blinke, kunne det være en indikation af, at du skal opdatere dit lydkort driver. Luk ooVoo før du opdaterer lydkort driver. Adgang til lydkortet producentens websted for at hente den opdaterede driver. Downloadning er normalt findes i afsnittet støtte af hjemmesiden. Følg anvisningerne for at installere driveren. Genstart ooVoo når driveren er opdateret.

Luk Applications

Andre programmer kan nogle gange forstyrre udførelsen af ​​ooVoo ansøgningen. Hvis du bruger mikrofonen med et andet program forud for åbningen ooVoo, sikre det andet program er lukket. Hvis ikonet mikrofon lyden fortsætter med at blinke, skal du genstarte computeren og relancere ooVoo programmet. Sørg for, at ingen af ​​start-up programmer, der kræver brug af din mikrofon åben. Hvis mikrofonen fortsat blinker, skal du kontakte ooVoo teknisk support for at få hjælp.


relaterede artikler