Sådan Set Up Evolution Email

July 22

Sådan Set Up Evolution Email


Uanset om du kører din egen mail server eller stole på din internetudbyder gøre det på dine vegne, du har brug for en bekvem måde at tjekke din e-mail.

De tre standard protokoller for adgang mailservere er SMTP (Simple Mail Transfer Protocol), generelt til at sende mail, og POP3 (Post Office Protocol) eller IMAP (interaktiv mail-adgang protocol) til at hente post.

Udviklingen mail program kommer standard på Linux-systemer og giver støtte til disse protokoller og andre.

Instruktioner

1 Klik på menuen "Programmer" og vælg "Evolution Mail og Kalender" fra "kontoret" gruppe.

2 Klik på knappen "Frem" to gange.

3 Skriv din e-mail-adresse i "E-mail-adresse:" feltet og klik på knappen "Frem".

4 Klik på "Server Type:" drop-down menuen og vælg "IMAP" eller "POP", afhængigt af hvilken protokol din server understøtter.

5 Indtast værtsnavnet på din mailserver i "Server:" feltet.

Hvis dit domænenavn er server.net, din mailserver navn er sandsynligvis mail.server.net, pop.server.net eller imap.server.net.

6 Skriv dit brugernavn i "Brugernavn:" feltet.

7 Klik på knappen "Frem" to gange.

8 Skriv din udgående mailserver navn i "Server:" feltet.

I de fleste opsætninger, dette værtsnavn matcher navnet på den indgående postserver. I nogle tilfælde vil det svare til smtp.server.net.

9 Klik på knappen "Frem" to gange.

10 Klik på "Anvend" knappen.

TIPS

  • De fleste mailservere understøtter både POP3 og IMAP protokoller for adgang postkasse. Kun IMAP understøtter synkronisering af beskeder og mapper på tværs af flere computere.
  • Din mailserver kan give dig mulighed for at tilslutte over en sikker forbindelse. Ved hjælp af en ikke-krypteret forbindelse er farligt; En dygtig hacker kan stjæle din adgangskode på denne måde. Altid aktivere kryptering hvis serveren understøtter det.

relaterede artikler