Software til at tegne en Spiral 2-D til 3-D

August 18

At vide, hvad software kan du konvertere 2D-spiraler til 3-D dem bringer dig et kæmpe skridt tættere på at skabe 3D-design, der indeholder skruegevind, spiraler og lignende former. Da denne form er vigtig for at designe skruer for industrier, der anvender tungt maskineri, søge efter software disse brancher bruger. Alternativt, hvis du nyde den udfordring, modellering i hånden, bruge et CAD-program med omfattende modellering kommandoer.

gratis programmer

Gratis programmer til drejning en 2-D spiral til en 3-D en indeholde nogen af ​​de gratis CAD-programmer, der har værktøjer til modellering komplekse 3-D figurer. Disse programmer omfatter Blender, Art of Illusion og den gratis version af Google SketchUp. Bemærk, at der ikke er nogen programmer specielt til at tegne spiraler.

Kommercielle programmer

Kommercielle programmer til drejning 2-D spiraler i 3-D dem omfatter AutoCAD, TurboCAD og Googles SketchUp Pro ansøgning. Den største fordel ved at bruge et program, du betaler for er generelt klarere dokumentation, og også flere kommandoer til oprettelse bestemte former, såsom 3-D spiraler. Plus, vil den udvidede værktøjssæt af kommercielle programmer kan du nærmer dig dette projekt på flere måder end et gratis program kan. For eksempel, hvis du ønsker at konvertere en 2-D til en 3-D spiral ved hjælp af tværsnit af en kegle, for eksempel, et kommercielt program kan være mere tilbøjelige til at have værktøjer til gennemførelse af denne tilgang end en gratis en.

Brug af softwaren

Der er mindst to relativt nemme måder til omdannelse af et 2-D spiral design til en 3-D en med software. En måde kræver ikke dit program til at have nogen værktøjer til at tegne spiraler. Læg et eksisterende 3-D spiral, også kaldet en "helix" eller "proptrækker", ind i dit program, så omforme spiral i ovenfra til at matche din 2-D spiral. Adskillige opbevaringssteder af 3-D modeller findes, hvor du kan søge eksisterende 3-D spiral modeller. Disse omfatter 3-D Warehouse, TurboSquid og Daz 3D. En anden måde at hurtigt at udføre konverteringen er at bruge dit program værktøj lavet specielt til dette formål. I AutoCAD, bruge kommandoen "Helix", og i Blender bruge "Screw" værktøj. Hvis du vælger eller er tvunget til at udføre 2-D til 3-D spiral konvertering manuelt, bruge lidt tid visualisere, hvordan en 2-D spiral vedrører en 3-D en.

Forståelse af Shape

Ved hjælp af software til at konvertere en 2-D spiral til 3-D ene involverer nogle tanker om, hvordan 3D-spiral angår en 2-D gengivelse af en spiral manuelt. For at hjælpe dig i denne tankegang, bryde spiralen ned i sine enkelte ringe, og overveje, hvordan en enkelt ring udvider i 3-D rum fra 2-D. Hvis du skulle gå langs en sådan ring malet på fortovet, ville du enten flytte gradvist højere eller progressivt lavere med hvert trin du tog. Du kan bruge disse enkle fakta til at guide dig i at forme de punkter i en digital version af spiralen.