Sådan fjernes en adgangskode fra en SSL-certifikat

August 12

Sådan fjernes en adgangskode fra en SSL-certifikat


Som systemadministrator eller web-udvikler, kan du dyrke træt af validering af SSL certifikat adgangskode, hver gang du starter den sikre dæmonen. Du kan omgå dette krav ved fuldt ud at fjerne løsen du oprindeligt sat op. En anden grund til at fjerne adgangskoden fra en SSL certifikat er hvis serveren går ned og skal genstartes automatisk. Det ville ikke være i stand til at genstarte, fordi systemet ville bede den om adgangskoden. En bruger med den rette login-oplysninger ville være nødvendige, hvilket er et stort problem for mange virksomheder og website udviklere. Heldigvis fjerner en adgangskode fra en SSL-certifikat er ikke svært og kræver kun et par minutter at udfylde.

Instruktioner

1 Log ind på server-computeren, hvor SSL-certifikat er gemt.

2 Find og skifte til den mappe med certifikatet.

3 Opret en sikkerhedskopi. Skriv "cp example.key example.key.back" minus de citater, og derefter ramte "Enter" -tasten. Denne kommando gør en kopi af den originale fil og gemmer den som "example.key.back" i det aktuelle bibliotek. Du skal erstatte ordet "eksempel" med dit eget domænenavn. For eksempel, hvis dit domænenavn var "domain.com", så kommandoen vil læse:

cp domain.key example.key.back

4 Skriv "openssl rsa -in example.com.key udtjekning example.com.key.nopass" ved kommandoprompten. Hit "Enter". Denne kommando fjerner fuldstændigt adgangskoden fra internettet serverens certifikat. Du kan nu navigere til en anden mappe eller afslutte terminalen.


relaterede artikler