Sådan Konverter filer til MP4 med gratis software

June 10

Hvis du har videoer, du ønsker at uploade til internettet eller spille på en MP4 afspiller, konvertere dine videoer til MP4-format med gratis software. Ifølge Efter Dawn site, MP4 er en fil container ligner AVI og leverer MPEG-4-video med AAC-lyd. Med MP4 kopier af dine digitale videofiler, kan du afspille dit indhold med en iPod, PSP eller en hvilken som helst PC-baserede MP4 medieafspiller. Afspilning af MP4-filer med Windows Media Player kræver en ekstra codec installation.

Instruktioner

Free Video Converter V2.9

1 Download og installer Koyote konverteren fra download site (se Resources.) Klik på knappen "Start" og "Free Video Converter" for at starte softwaren.

2 Klik på "Tilføj filer" i øverste venstre hjørne af vinduet. Søg efter videofiler på din computer, og klik på "OK" for at tilføje dem til konverteren. Klik på afkrydsningsfeltet ud for hver video fil, du vil konvertere til MP4 format.

3 Klik på "Output Format" nederst på skærmen. Klik på "MP4" i "Format" udvælgelse vindue. Alternativt kan du klikke "iPad", "iPhone", "iPod", "PS3" eller "PSP" eller til at konvertere video specielt til en af ​​disse enheder. Klik på "Konverter video."

Freemake Video Converter

4 Download og installer MP4 konverter fra Freemake software hjemmeside (se Resources.) Klik på "Start" og "Freemake Video Converter" for at køre programmet.

5 Klik på "Video", og søge efter videofiler på din computer. Dobbeltklik på filerne for at føje dem til video editor, og klik på "Til MP4" nederst på skærmen.

6 Klik på menuen "Preset", og vælg din afspilning MP4-enhed fra drop-down listen. Alternativt kan du vælge din MP4 konfiguration baseret på skærmopløsning på menuvalg, for eksempel "1920 1080" for big-screen HD-skærme. Klik på "Konverter".

Enhver Video Converter, gratis version

7 Hent og installer Enhver Video Converter fra download site (se Resources.) Dobbeltklik på ikonet program for at starte softwaren.

8 Klik på "Tilføj video", og dobbeltklik på dine videofiler til føje dem til konverteren. Klik på menuen "Profil" og vælg "Customized MP4 Movie" fra listen.

9 Klik på menuen "Video Options" for at udvide codec og skærm-størrelse muligheder. Klik på menuen "Frame Size", og vælge den rigtige opløsning til din afspilningsenhed. Vælg "320 af 240" for smartphones med store skærme, eller vælg "176 af 144" til mindre mobiltelefon skærme. Klik på "Konverter".

TIPS

  • For at konvertere filer til MP4 lydfiler uden video information, skal du vælge indstillingen "M4A".

relaterede artikler