Hvad gør man hvis mål er hacket

October 10

Selvom du adgang til din AOL Instant Messenger-konto ved hjælp af en skærm og adgangskode, du vælger - oplysninger formentlig kun du kender - det er ikke desto mindre muligt, at nogen kan få adgang til disse oplysninger og hack din AIM-konto. Forsøg på at få adgang til en hacket konto og tage skridt til at forhindre, at kontoen bliver hacket i fremtiden.

Underskriver en AIM-konto er blevet hacket

Den primære underskrive din AIM-konto er blevet hacket, er, at du ikke er i stand til at logge ind på kontoen, selv om nogen lejlighedsvis kan hacke sig ind på kontoen uden at logge dig ud af det. Hvis du logger ind på din konto, for eksempel, og har vrede eller berørte beskeder fra venner, der har modtaget stødende eller ubehagelige beskeder fra din konto, kan være blevet hacket din konto. Derudover kan din AIM profiloplysninger er ændret.

Få adgang til din konto

Hvis du er låst ude af din konto, kan det være muligt at få adgang til din konto, hvis du handle hurtigt. At komme i gang, skal du klikke på "Glemt adgangskode" link på AIM login-skærm og besvare de sikkerhedsspørgsmål, du har angivet. Hvis du ikke kan genkende de spørgsmål, der dukker op, har den person, der hacket din konto ændret dem.

Sikring Andre konti

Hvis din AIM-konto bruger den samme adgangskode som andre konti, såsom dem for e-mail og sociale netværk, skal du logge ind på alle dine andre konti og ændre deres passwords til noget så forskellig fra den oprindelige adgangskode som muligt. Derudover vælger sikkerhedsmæssige spørgsmål, hvis svar er umulige at gætte, selv for folk, der kender dig godt.

Underretning Buddies

Uanset den endelige effekt af din konto er blevet hacket, er det vigtigt at anmelde venner, at din konto midlertidigt blev kompromitteret, som ikke kun hjælper med at forklare eventuelle beskeder, du selv ikke sender fra din konto, men også minder venner og familier til at være på vagt til potentielle kompromiser til sikkerheden i deres regnskaber. Ud over underretninger du sender ud via AIM, sende meddelelser til sociale netværk som Facebook og Twitter til at sende meddelelse til hacking til flere venner på én gang.


relaterede artikler