Sådan deaktiveres en bærbar display Når tilsluttet en ekstern skærm

March 1

Med kun få undtagelser, næsten alle bærbare computere har en port, der lader dig tilføje en ekstern skærm for øget visning plads. Mens mange mennesker tilføje en ekstern skærm til deres bærbare computer til at øge mængden af ​​synlige fast ejendom, en anden skærm er også en god måde at spare slitage på din bærbare skærm. Generelt inverter bestyrelser og LCD lamper i desktop monitor langt Outlast dem, der findes i bærbare computere. Derfor at tilslutte en ekstern skærm til din bærbare computer ikke kun giver en større skærm, kan det hjælpe dig med at undgå en dyr bærbar udskiftning.

Instruktioner

1 Sluk din bærbare computer. Sæt videokablet i den bærbare computer og den tilsvarende port på den eksterne skærm. VGA-porte er normalt blå; DVI-forbindelser er hvide. HDMI-porte ligner USB-porte, undtagen de er en smule større. For digital video tilslutninger, skal du bruge en DVI eller HDMI-kabel, hvis din bærbare computer har en kompatibel port. For ældre bærbare computere, skal du bruge en VGA-video-kabel.

2 Tænd for skærmen først, så din bærbare computer. Vent til notebook for at starte Windows.

3 Find display toggle taster på din bærbare computer tastatur. I mange tilfælde skal du trykke på "Fn" -tasten og en anden nøgle, der har et ikon eller symbol på en lille skærm. Med de fleste bærbare computere, den anden nøgle er "F5", "F6", "F7" eller "F8". Hvis du ikke kan se skærmen symbol på en af ​​de "F" tasterne, henvises til brugervejledningen eller manual for at afgøre, hvilken tast du skal bruge for at skifte.

4 Tryk på "Fn" og display skifte nøglen samtidigt. På nogle bærbare computere, trykke tastekombinationen engang slukker den bærbare computer skærmen og viser computerens indhold på den eksterne skærm. Tryk på "Fn" og skifte nøglen et par gange at cykle gennem visning af computer på den bærbare computer, den eksterne skærm og begge skærme på én gang. Når du kan se, skærmen kun på den eksterne skærm, stop trykke på tasterne.

5 Brug den eksterne skærm, ligesom du ville gøre med en stationær computer.


relaterede artikler