Kan du slette bøger fra Kobo e-reader?

November 29

Hvis du ikke længere ønsker en e-bog på din Kobo eReader kan du slette det fra enheden via "Slet denne bog" valgmulighed. Du behøver ikke at tilslutte din Kobo til en computer eller købe en tredjepart sletning værktøj til at fjerne den uønskede e-bog. Når du slette e-bog, kan du ikke gendanne det og enheden ikke indeholder en undelete funktion eller nytte.

Sletning

Sådan sletter du en e-bog fra din Kobo trykke på knappen "Menu" og derefter navigere og vælge "Bøger". Tryk på midten af ​​navigationsknappen. Rul og vælg den bog, du vil slette. Tryk på knappen "Menu". Vælg "Slet denne bog." Tryk på midten af ​​navigationsknappen derefter vælge "Fortsæt". Tryk på midten af ​​navigationsknappen igen for at færdiggøre sletningen.

Spørgsmål

Hvis nogen af ​​de e-bøger på din Kobo er en del af et bundtet sæt, ligesom de 100 gratis klassiske bøger, der er præinstalleret på Kobo, skal du slette hver e-bog individuelt. Det er ikke muligt at udføre en masse bog deletion.

Fjernelse dokumentfiler

Hvis du har et dokument fil på din Kobo du vil fjerne, trykke på knappen "Menu" og derefter navigere til "Dokumenter", og tryk midt på navigationsknappen. Rul og find det dokument, du vil slette, og tryk på knappen "Menu". Naviger til "Slet dette dokument", og tryk midt på navigationsknappen. Vælg "Fortsæt" og tryk midt på navigationsknappen til at færdiggøre sletningen.

Fjernelse Book fra "Jeg er Reading List" - Ikke-Wi-Fi Model

Hvis du ønsker kun ønsker at fjerne en e-bog fra enhedens "Jeg Reading List", skal du færdig med at læse bogen, hvis din Kobo er en ikke-trådløs model. For at afslutte en bog på enheden, skal du åbne den bog, du vil fjerne fra listen ved at navigere til det og vælge det. Vælg "Kapitler" hvis bogen indeholder kapitler. Tryk på midten af ​​navigationsknappen. Rul og vælg det sidste kapitel af bogen tryk derefter på midten af ​​navigationsknappen igen. Hvis bogen ikke indeholder kapitler, skal du trykke på venstre side af navigationsknappen. Tryk på den højre side af navigationsknappen. Fortsæt med at trykke på venstre og højre side af puden, indtil du når til slutningen af ​​e-bogen. Kobo viser en meddelelse, som du har nået slutningen af ​​bogen, og enheden vil automatisk fjerne bogens titel fra jeg læser List. E-bogen er stadig til rådighed for læsning på Kobo indtil du sletter den.

Fjernelse Book fra "Jeg er Reading List" - Wi-Fi Model

For at fjerne en bog fra jeg Reading List på en Wi-Fi Kobo, åbne bogen og tryk derefter på knappen "Home". Tryk på knappen "Menu". Vælg "Fjern fra" nedenfor Administrer mulighed. Tryk midt på navigationsknappen til at udføre fjernelse.


relaterede artikler