Sådan Stop en Virus Scan i Microsoft Word

August 25

Sådan Stop en Virus Scan i Microsoft Word


Hvis du opdager, at din Microsoft Office-pakken scanner alle dine dokumenter, før du åbner dem, er det fordi du har aktiveret Norton AntiVirus plug-in til Microsoft Office. Dette plug-in blev foretaget af Symantec for at hjælpe med at sikre, at der ikke er nogen makro virusinfektioner i dine Microsoft Office-dokumenter. En makro-virus er en virus, der automatisk kan gøre sit beskidte arbejde, så snart du åbner et dokument. Imidlertid kan denne plug-in forårsage problemer med Microsoft Office, herunder at sende fejlmeddelelser, når et dokument åbnes, selv om det ikke er smittet, og forårsager problemer, når du installerer Office-programmer.

Instruktioner

Sådan deaktiveres Virus Scan, hvis Norton AntiVirus 2009 i proceslinjen

1 Højreklik på ikonet Norton AntiVirus på proceslinjen i nederste højre hjørne. Klik på "Indstillinger".

2 Klik på ikonet ud for "Microsoft Office Automatisk Scan" under ordene "Computer Scanner." Dette vil ændre indstillingen fra på til fra.

3 Klik på "OK" knappen. Den AntiVirus scanning vil ikke blive aktiveret.

Sådan deaktiveres Virus Scan, hvis Norton 2009 er ikke i proceslinjen

4 Klik på "Start" knappen i nederste venstre side af skærmen, og klik derefter på "Alle programmer" i bunden.

5 Find og klik på Norton AntiVirus mappe i den alfabetiske liste. Klik på "Norton AntiVirus" igen for at starte programmet.

6 Klik "Indstillinger" og på ikonet ved siden af ​​"Microsoft Office Automatisk Scan" under ordet "Computer Scanner." Dette vil slå virus scan modregning.

7 Klik på "OK".

Alternativ: Download og Kør Norton Live Update

8 Besøg Symantecs Norton Live Update webside. Denne download vil få den nyeste version af Microsoft Office-plug-in og gøre det mere effektivt at scanne dine Office-dokumenter for virus.

9 Start en Internet Explorer-browser-session til at køre opdateringen ved at dobbeltklikke på Internet Explorer fra skrivebordet. (Internet Explorer er påkrævet for denne opdatering.)

10 Klik på den orange knap mærket "KØR DET NU" under "Kør LiveUpdate."

11 Klik på "Ja", hvis en meddelelse, der spørger dig, om det er OK at hente opdateringen.


relaterede artikler