Hvordan til at forbinde to computere

April 7

Hvordan til at forbinde to computere


Der er flere forskellige måder at forbinde to computere sammen. Afhængigt af hvilken type computere, du har, og hvad slags link, du behøver for at skabe, vil mindst én af disse metoder arbejde for dig.

Instruktioner

1 Opsæt et kablet netværk. Dette er den sikreste, mest sikre og hurtigste måde at dele filer og en internetforbindelse mellem to computere. Ved opsætning af et trådløst netværk, vil du sandsynligvis brug for en router eller en hub til at forbinde dine to computere. Selv om det er teoretisk muligt at forbinde to computere med et Ethernet-krydskabel, disse forbindelser er generende og ofte undlader at forbinde de to computere sammen. En kablede netværk kan være svært at sætte op, hvis de to computere er i separate rum. Det kan kræve at køre kablet gennem vægge eller loft. Som et alternativ, kan du købe et netværk extender kit til at gøre dit hjem elektriske ledninger i netværk linjer.

2 Konfigurer et trådløst netværk, hvis et kablet netværk ikke vil arbejde for dig. Du skal bruge en trådløs router, et trådløst adgangspunkt til den anden computer, og alle nødvendige kabler, herunder Ethernet-kabler. Når du køber en trådløs router og access point, er det en god ide at købe de bedste produkter uanset pris. Det er også en god ide at købe foran markedet. Hvis du køber Wireless B eller G, kan du være ked af i det lange løb, hvis disse hurtigt blive forældet. Indkøb Wireless N-produkter vil bidrage til at beskytte dig mod planlagt forældelse og holde dig på forkant med teknologien til en længere periode. Konfigurer det trådløse netværk ved omdirigering din computers forbindelse til DSL eller kabelmodem via den trådløse router.

3 Forbind de to computere sammen med et null-modem kabel, hvis Ethernet netværk er ikke en mulighed. Fastgør nulmodemkabel til RS-232 serielle porte for hver computer. Denne mulighed kan kun bruges til at forbinde to computere, og generelt resulterer i langsommere overførselshastigheder end ethernet-netværk. Alternativt kan du også bruge en USB-networking-kabel, som er specielt bro til at tillade to computere til at kommunikere.

4 Kør opsætningsguiden netværket eller bruge softwaren, der fulgte med enheden. Vær sikker på at tænde fil- og printerdeling eller vil du ikke kunne få adgang til den anden computers filer fra din computer. Du kan også nødt til at deaktivere din firewall eller oprette en undtagelse for at få adgang til filer.

TIPS

  • Hvis du installerer et trådløst netværk, skal du sørge for at ændre standard brugernavn og password. Hvis du ikke gør det, kan dine naboer snart surfe på din konto.
  • Forsøg ikke at bruge en almindelig USB-kabel til netværk dine to computere, da dette potentielt kan skade dine computere.