Sådan Fix Audio Skipping Når Streaming Film

January 4

Sådan Fix Audio Skipping Når Streaming Film


Mens antallet af personer i USA, som streame film steg med kun omkring 3 procent fra januar 2010 til januar 2011 i henhold til Nielsen statistikkerne, de, der gjorde bruge denne teknologi brugt 45 procent mere tid på at se film, tv og andre video underholdning online. Hvis du er en af ​​disse tidlige adopters, du ved, at en online filmaften er sjovere når lydstreamen matcher video og ikke springe. Når lyd springe påvirker din nydelse af online film, kan du løse problemet selv.

Instruktioner

1 Klik på "Pause", mens video og lyd belastning for at kontrollere for fuldstændig buffering. Vent på grå bar for at fylde op til kanten i bunden af ​​skærmen. Klik på "Pause" igen for at køre filmen.

2 Sluk for computeren. Tag computeren, modemmet og routeren. Vent 30 sekunder. Sæt alt tilbage i, og tænd for computeren igen.

3 Klik på ikonet internettet på din computer for at afgøre, at du har en stærk forbindelse, da et svagt signal forstyrrer audio streaming.

4 Indstil codec til højre cache værdi, især hvis du streaming media med en VLC afspiller. For at gøre dette, skal du klikke på "Indstillinger", "Input / codecs," "Access Modules" og "Filer". Indstil cache til 1000.

5 Ring til din internetudbyder for at kontrollere din bredbåndsforbindelse signal.

TIPS

  • Når du ringer til din internetudbyder, vil kundeservicemedarbejder den pinge din computer for at teste forbindelsen. Spørg på hvad hastigheder du kan streame medier, og om dit modem eller kabel forårsager et problem.
  • Sørg for at alle dine drivere er up to date.
  • Hvis du bruger en Flash viewer, bruge den nyeste version. Hvis du har mistanke om din Flash player er korrupt, slette den og hente en ny kopi. Genstart efter overførslen er fuldført.
  • Opret et gendannelsespunkt, før du foretager væsentlige ændringer til computerens indstillinger.

relaterede artikler